04 / 05 / 2024

Zonguldaktaki evde yangın mı çıktı

Zonguldaktaki evde yangın mı çıktı

Zonguldak'ta bir binada yangın çıktı. Zonguldak'ta üç katlı binanın en üst katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Binanın üçüncü katında çıkan yangında daire kullanılamaz hale geldi

Konya'daki feci yangında kahreden kentsel dönüşüm ihmali!

Konya'da Suriyeli ailenin yaşadığı bir evde yangın çıkmıştı. Konya'da 3 kız kardeşin hayatını kaybettiği feci yangının çıktığı evin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağı öğrenildi. 

Kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar!

Dünyanın bir çok ülkesine seyahat eden çift, kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar. Evlerindeki yangın sensöründen öyle bir şey çıktı ki, gözlerine inanamadılar.

Tarık Pabuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı!

İstanbul Altunizade'de oturan Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutfak kısmında yangın çıktı. Evde küçük çaplı maddi hasar meydana geldi...

Kayseri'de ev yangını!

Kocasinan ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü, dumandan etkilenen 7 Suriyeli tedavi altına alındı. Ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu yangın söndürüldü.

Kütahya'da ev yangını!

Kütahya'da, kullanılmayan 2 katlı metruk evde çıkan yangın 1 saat süren çalışmayla söndürüldü. Bu sırada, tedbir amacıyla binanın yakınından geçen doğalgaz hattı kapatıldı, elektrik kesildi.

Bilecik'te ev yangını!

Ertuğrulgazi Mahallesi Hakalmaz Sokak'ta, Acar ailesinin oturduğu tek katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. İşte olayın ayrıntıları...

Çanakkale'de ev yangını: 1 ölü

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, bir evde çıkan yangında yatalak hasta olduğu öğrenilen Hüseyin Tezel (86) yoğun dumandan zehirlenerek yaşamını kaybetti. Yangının çıkış sebebi itfaiye ekiplerince araştırılıyor.

Samsun Terme'de bir ahşap evde yangın çıktı!

Sansun Terme ilçesinde tek katlı ahşap bir evde çıkan yangında 85 yaşındaki yatalak hasta kadın hayatını kaybetti. Soğutma çalışmalarının ardından eve giren ekipler, bir kadının yanmış cesediyle karşılaştı.

Kastamonu'da ev yangını: 2 ölü

Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde iki katlı ahşap evde çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınmasına karşın, Osman Yılmaz (83) ve Hacer Yılmaz (85) çifti hayatını kaybetti.

Gümüşhane'de bir evde yangın çıktı!

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Gökçepınar köyünde dün akşam çıkan yangında bir ev, bir samanlık ve bir ahır küle döndü. Yangında 10 küçükbaş hayvan da telef oldu.

İzmir'de ev yangını: 1 ölü!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evde çıkan yangın sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Yangın, Umut Mahallesi 3839/1 sokaktaki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.

Eskişehir İnönü'de bir evde yangın çıktı!

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bir evde çıkan yangın maddi hasar meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İnönü ilçesi Dereyalak köyünde bulunan bir evde sobadan çıkan kıvılcım sonrasında yangın başladı.

Balıkesir'de bir evde yangın çıktı!

Dursunbey’de meydana gelen yangında bir ailenin evi kül oldu.Yangın, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesinde saat 13.30 sularında meydana geldi. Yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Zonguldaktaki evde yangın mı çıktı Haberi

Zonguldaktaki evde yangın mı çıktı

Zonguldak'ta üç katlı binanın en üst katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.


Alınan bilgiye göre, Terakki Mahallesi Lise Sokağı'ndaki üç katlı binada kiracı olarak oturan anne Bircan, çocukları Nezaket ve Emircan Kaçmak ile misafir Deniz Güney, uyudukları sırada elektrik kontağından yangın çıktı.


Alevleri fark eden ev sakinleri, yangını Zonguldak Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekipler, bölgeye ulaşmakta zorlanınca alt sokaktaki dar yoldan geçerek alevlere müdahale etti.


Mahalle sakinleri, itfaiye ekibi geç geldiği iddiasıyla duruma tepki gösterdi. Kısa sürede söndürülen yangında daire kullanılamaz hale geldi.


Kaçmak ailesinin eve dört gün önce taşındığı...