14 / 05 / 2024

Zorlu 199 projesi

Zorlu 199 projesi

Levent' te Zorlu Grup tarafından konumlandırılan sadece kiralık ofis hizmeti verecek olan Zorlu Levent 199 projesinde kiralık ofislerin metrekaresi 45 dolar + KDV olarak belirlendi...

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Meslek Odalarından 'Zorlu Konak'ın ruhsatı iptal edilsin' çağrısı!

İzmir Zorlu Konak Projesi'nde sular durulmuyor. TMMOB İzmir İKK Dönem Sözcüsü Maden Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Aykut Akdemir ve Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı İlker Kahraman' da Zorlu Konak tartışmalarına dahil oldu.

Zorlu Konak projesinde yükseklik tartışmaları hız kesmiyor!

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’e ait gökdelen projesinin yüksekliğine ilişkin yaşanan tartışmalı süreç hız kesmiyor. TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, gündemden düşmeyen ‘Zorlu Projesi’ne ilişkin yeni bir yazılı açıklama yaptı.

Zorlu Konak projesi onaylandı!

Zorlu Holding tarafından İzmir Konak'ta inşa edilmek istenen ve tepkiler üzerine geri çekilen gökdelen projesi tekrar gündemde. Gökdelen için onay kararı askıya çıkarıldı.

Dap Yapı İzmir Projesi fiyatları!

Dap Yapı İzmir Projesi fiyatları minimum 199 bin TL'den başlıyor. Aylık 2 bin 300 TL taksitle konut sahibi olunabilen Dap İzmir projesi iki blok olarak yükseliyor...

Dap İzmir Projesi fiyat listesi!

Dap İzmir Projesi fiyat listesi 199 bin TL'den başlıyor. Dap Yapı İzmir projesinde teslimlerin 36 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor....

Kemal Zorlu'dan Basmane Çukuru açıklaması!

Güçbirliği Holding Yönetim Kumlu Başkanı Kemal Zorlu. Basmane Dünya Ticaret Merkezi Projesi'ne ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Ondörtüç Pendik'te 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Pendik'te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesi'nde ön satışlar devam ediyor. Projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor..

Almina Tower satışa çıktı! Fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

Esenyurtta hayata geçirilen Almina Tower projesi 27 kat, 205 konut ve 21 ticari alandan oluşuyor. Satışların başladığı projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlayarak yükseliyor..

Emlak Konut Niğde projesi fiyatları!

Emlak Konut Niğde projesi fiyatları 2+1'ler için 328 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede daire alanları 150 metrekare ile 199 metrekare arasında dizayn ediliyor.

Selenium Midtown Dubai projesinde 199 bin dolara!

Deyaar ve Aşçıoğlu İnşaat'ın Dubai projesi Midtown Selenium Dubai, Eylül 2019 yılında teslim edilecek. Midtown Selenium Dubai projesinde fiyatlar 199 bin dolardan başlıyor...

Zorlu Holding Levent 199'u sattı mı?

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu, Zorlu Center projesiyle bir semti hayata geçirdiklerim söylüyor. Ahmet Nazif Zorlu, gayrimenkulde bir diğer önemli projeleri olan Levent 199 ile ilgili olarak ise "İstediğim parayı verirlerse tabii satarım" diy

Zorlu Holding, İTÜ'lü Hyperloop ekibini ABD'deki etkinlikte destekledi!

Zorlu Holding, Hyperloop projesi kapsamında ABD'de düzenlenen yarışmada İTÜ Sci-X Hyperloop Pod Tasarım Ekibi'nin yanında yer alarak destek verdi.

Zorlu 199 projesi Haberi

Zorlu 199 projesi

Zorlu Grup tarafından İstanbul Avrupa yakasının en işlek bölgelerinden biri olan Levent'te hayata geçirilen Zorlu 199 projesinde sadece konsepte bağlı kiralamalar yapılabiliyor. 


Satış olmayacak olan Zorlu Levent 199 projesinde; yeterli otopark alanı, helikopter pisti, özel lounge alanları, yeme içme üniteleri, ortak kullanıla ayrılan, esnek çözümler sunan toplantı ve seminer salonları bulunuyor. 


Akıllı bina otomasyonu ile yönetilen proje; Levent metro istasyonu'na 300 metre, Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu'na 1,8 kimoletre, Maslak'a 3,5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 4,9 kilometre ve Atatürk Havalimanı'na 21 kilometre  mesafede yer alıyor.


Yüzde 88 kat alanı verimliliğinin bulunduğu Zorlu Levent 199 projesinde yer alan ofis büyüklükleri 300 metrekareden başlıyor 1350 metrekareye kadar yükseliyor.


Telefon: 0 (212) 336 91 60

Web: www.zorlugayrimenkul.com.tr


Melek...