16 / 05 / 2024

Zorlu AVMye 5 ödül

Zorlu AVMye 5 ödül

Zorlu Alışveriş Merkezi, İngiltere'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards'ta iki ödüle layık görüldü. Zorlu, İlkbahar Festivali projesiyle "En İyi Pazarlama" kategorisinde ödüle layık görülürken, 5 ödül aldı.

Konutta kredi çıkmazı: Faizler yükselince bankalar muslukları kapattı, en son 5 yıl önce böyle olmuştu!

Merkez Bankası’nın enflasyonla mücadele çerçevesinde başlattığı parasal sıkılaştırma adımları, konut kredisi faizlerine de yansıdı. Bu kapsamda konutta finansmana erişim zorluğu dikkat çekti. Konut kredisi faizleri yüzde 34,09’a ulaştı. Bu son 5 yılın en yüksek seviyesi.

Yeni SEAT Ibiza ve Yeni SEAT Arona EuroNCAP’ten 5 yıldız aldı! İşte fiyat listesi 20 Ekim 2022!

Yeni SEAT Ibiza ve Yeni SEAT Arona, Euro NCAP'in zorlu testlerinden en yüksek derecelendirmelerle ayrıldı. Söz konusu bu sonuçla SEAT markasının tüm modelleri EuroNCAP’ten 5 yıldız almış oldu...

Gülşen, Zorlu Center’daki iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı!

Başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

Katılım Varlık Kiralama kira sertifikasının kâr payı oranı yüzde 5,6185!

Katılım Varlık Kiralama A.Ş. tarafından, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı 200 milyon 100 bin TL tutarlı, kira sertifikasının 6.kupon ödeme dönemine İlişkin kâr payı oranı yüzde 5,6185....

Zorlu Enerji'nin kira sertifikasının 4.kupon faizi yüzde 5,5394!

Katılım Varlık Kiralama tarafından, Zorlu Enerji'nin 200 milyon 100 bin TL tutarlı kira sertifikasının 4.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 5,5394 olarak kesinleştirildi...

Zorlu 300 milyonluk kira sertifikası ihraç edecek!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim 300 milyon TL'ye kadar, azami 5 yıl vadeli yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı..

Güzeldere Tüneli ile 45 dakikalık yol 5 dakikada aşılacak!

Çalışmaların tam gaz devam ettiği Güzeldere Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte 45 dakikalık zorlu yolculuk 5 dakikaya kadar düşüyor.

Raffles Residences projesinin lansmanı 5 Mayıs'ta!

İstanbul’un önemli merkezlerinden biri haline gelen Raffles İstanbul Zorlu Center'da Raffles Residences projesi hayata geçiyor. Projenin tanıtım toplantısı 5 Mayıs Cuma günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Mustafa Sandal, Zorlu Center'dan aylık 5 bin dolara ofis kiraladı!

Sevilen şarkıcı Mustafa Sandal’ın yeni ofisinin aylık kirası dudak uçuklattı. Ofisini Zorlu Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu binaya taşıyan şarkıcı Mustafa Sandal kesenin ağzını açtı.

Gülşen, Zorlu Center'dan 5 milyon dolara ev aldı!

Şarkıcı Gülşen uzun süredir aradığı evi buldu. Geçtiğimiz Haziran ayında Ozan Çolakoğlu ile Barselona'da dünya evine giren Gülşen, Zorlu Center'dan daire aldı.

Gülşen, Zorlu Center'da 5 milyon dolara ev alacak!

Hamileliğinin 3. ayında bebek hazırlıklarına başlayan Gülşen, Zorlu Center'da 5 milyon dolarlık geniş bir daire arıyor. Zorlu’nun emlakçılarına haber gönderen şarkıcı 4+1 dairelerden birini istiyor.

Bosch 5 kilogramlık professional kırıcı serisini tanıttı!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional serisine yeni katılan 5 kilogramlık kırıcı GSH 501, zorlu uygulamalar için dayanıklı ve güçlü bir seçenek sunuyor.

İşte ev alma sürecindeki önemli 5 madde!

Gayrimenkulün piyasadaki satılabilir değerini belirlemek gerekiyor. Ev almak kadar satmak da zorlu bir süreç. İşte bu süreçte dikkat ' edilmesi gereken 5 önemli madde...

Zorlu AVMye 5 ödül Haberi

Zorlu AVMye 5 ödül

Zorlu Alışveriş Merkezi, İngiltere'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards'ta iki ödüle layık görüldü. Zorlu, İlkbahar Festivali projesiyle "En İyi Pazarlama" kategorisinde ödüle layık görülürken, Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish Türkiye ile birlikte gerçekleştirdiği Disney Prensesleri (Modanın Sihri) projesiyle de "En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk" ödülünü kazandı. Zorlu, geçtiğimiz kasım ayında da pazarlama ve iletişim platformlarından AMCP (Association of Marketing and Communication Professionals) tarafından düzenlenen ve her yıl 6 binden fazla projenin yer aldığı MarCom Avvards'dan 3 ödülle dönmüş; 'Disney Prensesleri' projesiyle; iletişim, halkla ilişkiler ve kurumsal sosyal sorumluluk kategorisinde Platin, 'Yeni Yıl Festivali' projesiyle pazarlama, tanıtım kampanyası ve özel event kategorisinde Gold, ilkbahar Festivali' projesiyle ise yine aynı kategoride Platin ödülün sahibi olmuştu. 


Yurt...