27 / 04 / 2024

zorlu center bülent ersoy

zorlu center bülent ersoy

Zincirlikuyu'da inşası yeni biten lüks rezidanstan kendisi için 2 + 1 daire almak isteyen Bülent Ersoy, bunun için tam 2 buçuk milyon dolan gözden çıkarttı...

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Zorlu Center’dan ev aldı!

Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu çifti oğulları Azur Benan dünyaya geldikten sonra daha büyük bir ev arayışına girmişlerdi. Çift, Zorlu Center’dan 15 milyon TL’ye penthouse ev satın aldı.

Zorlu Center'da yangın korkuttu!

İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Center'da yangın çıktı, binayı dumanlar kapladı. Zorlu Center'ın kafetarya bölümünde yangın çıktı. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. İşte olayın ayrıntıları...

Sinan Dereli Zorlu Center'daki dairesine taşındı!

Yıllardır Swissotel'in rezidans bölümünde oturan Sinan Dereli'nin geçen ay temelden 2 milyon dolara satın aldığı Zorlu Center'daki dairesine taşındı.Evinin dekorasyonunu da Bettina Machler yaptı.

Zorlu Center'ın otoparkı ücretli oluyor!

Zorlu Center’da otopark ücretli oluyor. Aracını otoparka bırakanlar yüzünden yarından itibaren ücret alınmaya başlanacak. Otoparkta 1-4 saat 5 TL, 12-24 saat 50 TL olacak.

Zorlu Center'da ikinci yangın!

Tadilat sırasında çıktığı belirtilen yangını itfaiye ekipleri büyümeden söndürdü. Zorlu Center'ın rezidans bölümünde 15 gün önce çıkan yangında bir kişi ölmüş 6 kişi de yaralanmıştı.

Zorlu Center'da korkutan yangın!

İstanbul Zincirlikuyu'daki Zorlu Center Rezidans bölümünde saat 22:00 sularında yangın çıktı. Yangına, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Bakırköy ve Mecidiyeköy itfaiye grupları müdahale ediyor. İşte detaylar...

Zorlu Center 2014'te yüzde 20 büyüdü!

Bu yıl yüzde 37 büyüme ile 750 milyon TL ciroya ulaşacak olan Beymen ’de 10 bin metrekarelik Zorlu Center mağazasının payı yüzde 20 ’ye ulaştı.

Apple Store mağazası Zorlu Center AVM'de Nisan'da açılacak!

Apple mağazası İstanbul Zorlu AVM'de ne zaman açılacak? Apple Türkiye, Türkiye'nin ilk AppleStore'u için büyük açılışı ne zaman yapacak? İşte Apple Store Zorlu Center AVM mağazasının Nisan ayında açılış günü ve saati...

Zorlu Center Apple Store ne zaman açılacak?

Dünyanın 3.en büyük mağazasını Türkiye’de Zorlu Center AVM’de açmaya hazırlanan Apple Store’un açılış tarihi sürekli erteleniyor. Zorlu Center Apple Store ne zaman açılacak henüz belli değil.

Gülhane Döner Zorlu Center'da açıldı!

Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Zorlu Center 'da açılan Gülhane Döner; Afyon bölgesinden gelen dana ve Balıkesir ile Trakya 'dan gelen kuzu etleriyle, iddialı bir lezzet sunuyor.

Bülent Ersoy, Zorlu Center'dan ev alamadı!

Zincirlikuyu'da inşası yeni biten lüks rezidanstan kendisi için 2 + 1 daire almak isteyen Bülent Ersoy, bunun için tam 2 buçuk milyon dolan gözden çıkarttı...

zorlu center bülent ersoy Haberi

zorlu center bülent ersoy

SANAT müziğinin usta ismi Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde hayatının şoklarından birini yaşadı. Diva, Acun Ilıcalı ve Orhan Gencebay gibi birçok ünlü ismin de ev sahibi olduğu Zorlu Center'ın yolunu tuttu. Zincirlikuyu'da inşası yeni biten lüks rezidanstan kendisi için 2 + 1 daire almak isteyen Bülent Ersoy, bunun için tam 2 buçuk milyon dolan gözden çıkarttı.


Ancak; Diva'nın parası burada geçmedi! Satış ekibi, ellerinde 2+1 daire olmasına rağmen Bülent Ersoy'a "İstediğiniz dairelerden kalmadı" diyerek ünlü sanatçıyı kibar bir dille geri çevirdi. Satış ekibinin bu tavrının arkasında Zorlu Ailesi'nin olduğu öğrenildi, gecce.com'un iddiasına göre Ahmet Nazif Zorlu, Diva'nın sahibi olduğu rezidanslardan yer almaşım istemedi. Bu arada geçtiğimiz yıllarda da İbrahim Tatlıses; Kemer Country'den lüks bir villa almak istemiş; ancak İmparator yine yönetim...