02 / 05 / 2024

Zorlu Enerji brüt takas

Zorlu Enerji brüt takas

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. brüt takas uygulaması için açıklama yaptı.

Zorlu Enerji ile Schaeffler ortaklık anlaşması imzaladı

Zorlu Enerji, rüzgar türbinlerindeki major ekipmanların atölye seviyesi bakım hizmetleri ve bu alandaki yenilikçi çözümlerini arttırmak için Almanya merkezli olan teknoloji firması Schaeffler ile ortaklık anlaşması imzaladı.

KPSS’den 70 almak yetiyor! Brüt sözleşme ücretinin iki katı kadar maaş! KOSGEB sözleşmeli personel alıyor!

KOSGEB özel şartlarla brüt sözleşme ücretinin iki katı kadar maaşlı personel alacağını açıkladı. KOSGEB sözleşmeli personel alım ilanını duyurdu. İşte detaylar…

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Emre Hızal ve Özgünay Aksüt ortaklığında kuruldu.

TCMB brüt rezervlerinde gerileme yaşandı! İşte detaylar!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın brüt rezervleri 19 Ağustos haftasında 112,3 milyar dolara gerilediği açıklandı. İşte detaylar!

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

Alarko GYO'dan 2021'de 122.1 milyon TL'lik brüt satış!

Alarko GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre, şirketin brüt satışları 122 milyon 152 bin 198 TL oldu. 

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Medenioğulları İnşaat Hafriyat Ve Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medenioğulları İnşaat Hafriyat Ve Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Erhan Dal tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'dan ilk yarıda 2.9 milyar TL'lik brüt satış!

Emlak Konut GYO'nun 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla brüt satışları 2 milyar 968 milyon 425 bin 444,81 TL oldu.

Nbd Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nbd Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yıldız tarafından kuruldu.

İdealist GYO'dan 40 milyon TL'lik brüt fon!

İdealist GYO'nun 10 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 50 milyon TL'ye çıkarılması sonucunda elde edilecek 40 milyon TL brüt fonun kullanımına ilişkin Yönetim Kurulu Raporu güncellendi.

Türkiye'nin brüt dış borç stoku 450 milyar dolar oldu!

Türkiye'nin 31 Aralık 2020 itibarıyla brüt dış borç stoku 450 milyar dolar, net dış borç stoku ise 268,9 milyar dolar oldu.

Merkez Bankası 2020 yılı için brüt yüzde 12 kar payı dağıtacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), hissedarlara 2020 yılı kar payı olarak 90 numaralı kupon karşılığında hisse senetlerinin nominal değerleri üzerinden brüt yüzde 12 ödeme yapılmasına karar verdi.

Zorlu Enerji brüt takas Haberi

Zorlu Enerji brüt takas

Zorlu Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz paylarında son zamanlarda yaşanan olağanüstü fiyat ve miktar hareketlerine bağlı olarak Borsa İstanbul A.Ş.'nin 15.10.2014 tarihli kararı ile Şirket hisselerimizde 15 gün süreyle brüt takas uygulamasına geçilmesine ilişkin olarak yatırımcılardan gelen sorulara istinaden aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği hasıl olmuştur.


Borsa İstanbul A.Ş.'nin olağanüstü fiyat veya miktar hareketlerinin yaşandığı şirket paylarına ilişkin uygulamasına paralel olarak; Şirketimiz paylarına getirilen önlemlerin, Şirketimiz faaliyetleri ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış ve faaliyetlerimizi olumsuz etkileyecek herhangi bir durum söz konusu değildir. Kamuoyunun bilgisine...