13 / 05 / 2024

Zorlu Enerji projesi

Zorlu Enerji projesi

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik olağan üstü genel kurul tescilini yayınladı.

Zorlu Enerji sendikasyon kredisi kapanıyor!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. yönetim kurulu çerçevesinde sendikasyon kredisi kapanıyor.

Zorlu Enerji ile Schaeffler ortaklık anlaşması imzaladı

Zorlu Enerji, rüzgar türbinlerindeki major ekipmanların atölye seviyesi bakım hizmetleri ve bu alandaki yenilikçi çözümlerini arttırmak için Almanya merkezli olan teknoloji firması Schaeffler ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Zorlu Holding hisselerini Kuveyt’e satıyor

Zorlu Enerji’deki hisselerini satma kararı alan Zorlu Holding, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Zorlu Enerji’deki azınlık pay ve Hollanda’daki şirket ZES’in çoğunluk paylarının satışı için Kuwait Investment Authority (KIA) işritaki Wren House ile görüştüğünü belirtti.

Meslek Odalarından 'Zorlu Konak'ın ruhsatı iptal edilsin' çağrısı!

İzmir Zorlu Konak Projesi'nde sular durulmuyor. TMMOB İzmir İKK Dönem Sözcüsü Maden Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Aykut Akdemir ve Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı İlker Kahraman' da Zorlu Konak tartışmalarına dahil oldu.

Zorlu Konak projesi onaylandı!

Zorlu Holding tarafından İzmir Konak'ta inşa edilmek istenen ve tepkiler üzerine geri çekilen gökdelen projesi tekrar gündemde. Gökdelen için onay kararı askıya çıkarıldı.

Yatırım Varlık Kiralama'nın Zorlu Enerji 2. tertip ihraç belgesi! 

Yatırım Varlık Kiralama tarafından Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 450 milyon TL kira sertifikalarının 2. tertip ihraç belgesi yayınlandı...

Zorlu Enerji'den kira sertifikası ihracına ilişkin EPDK başvurusu hakkında açıklama!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş., kira sertifikası ihracına ilişkin EPDK başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Zorlu Enerji'nin kira sertifikasının 4.kupon faizi yüzde 5,5394!

Katılım Varlık Kiralama tarafından, Zorlu Enerji'nin 200 milyon 100 bin TL tutarlı kira sertifikasının 4.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 5,5394 olarak kesinleştirildi...

Zorlu 300 milyonluk kira sertifikası ihraç edecek!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim 300 milyon TL'ye kadar, azami 5 yıl vadeli yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı..

Zorlu Enerji'den Pakistan'a güneş parkı!

Zorlu Enerji'nin Pakistan'da yapacağı 100 megavatlık solar park yatırımı için Lahor kentinde imza töreni düzenlendi.

Zorlu Enerji'den Pakistan'a güneş enerjisi santrali!

Zorlu Enerji, Pakistan'da enerji anlaşması imzaladı. Şirket, Pakistan'ın Pencap Eyaletinde 100 megavat kurulu güce sahip güneş enerjisi santrali yapacak

Sinan Ak, Zorlu Enerji Grubu Başkanı oldu!

Ak, elektrik üretimi, satışı ve ticaretinden, enerji santralleri inşası, bakımı, onarımı ve işletme hizmetleri ve doğalgaz dağıtımına enerji sektöründe geniş bir yelpazede faaliyet gösteren Zorlu Enerji Grubu’nun yatırım ve vizyonuna liderlik edecek.

Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı alıyor!

Zorlu Grubu şirketlerinden Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı satın almak için görüşmeler yaptığını açıkladı

Zorlu Enerji projesi Haberi

Zorlu Enerji projesi

Zorlu Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 27 Ağustos 2014 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısı Bursa Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 28.08.2014 tarihinde tescil...