04 / 05 / 2024

Zorlu Gayrimenkul Grup Başkanı Mesut Pektaş

Zorlu Gayrimenkul Grup Başkanı Mesut Pektaş

Yatırım yapan daha baştan yüzde 25 avantaj yakalıyor Önümüzdeki 20 yılda yaklaşık 500 milyar dolarlık kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Alışveriş merkezlerinde kira tahsilatı takvimi yeniden düzenlendi!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan alışveriş merkezlerinin durumunu değerlendirdi...

Zorlu Center'den çatısı çöken kafe hakkında açıklama!

Zorlu Center'de bugün saat 15:30'da meydan katında yer alan bir kafeteryanın çatısının çökmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Zorlu Gayrimenkul Yönetimi de konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Soner Akpınar Tahincioğlu'ndan ayrıldı!

Daha önce SOYAK, Zorlu Gayrimenkul ve Eroğlu gibi piyasanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinde görev yapan konut piyasasının eski yöneticilerinden Soner Akpınar, Tahincioğlu Gayrimenkul'den ayrıldı.

Zorlu Center, İran ve Slovenya'da danışmanlık yapacak!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Aydın, "Pek çok yatırımcı, Zorlu Center'dan danışmanlık almak için Zorlu Center'ın kapısını çalıyor" dedi. Zorlu, ilk etapta İran ve Slovenya’da birer AVM’ye danışmanlık yapacak.

Resto Grup Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Resto Grup Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bilge Ertürk tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özay Grup Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özay Grup Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Cansın Toprak tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Birleşmiş Grup İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Birleşmiş Grup İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Mohammed A. K. Erjalıa, H. A. M. mohammed Hamam, Walıd A. M. Shaban, Modather M. A. Aburejelıa ve Mohannad M. A. Abu Eageıla ortaklığında 600 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yiğitoğlu Grup gayrimenkul sektöründe!

Yiğitoğlu Grup, 60 yıllık tecrübesini gayrimenkul sektörüne taşıyor. Yiğitoğlu Grup, ilk projesini Çeşme Dalyan’da hayata geçiriyor.

Cng Grup Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Cng Grup Gayrimenkul Anonim Şirketi Cüneyd Gökdere tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mfb Grup İnşaat Gayrimenkul Kozmetik Hediyelik Eşya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Grup İnşaat Gayrimenkul Kozmetik Hediyelik Eşya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Balıkçı ve Özlem Bingöl ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekin Grup Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Turizm Danışmanlık Organizasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. , Ekin Grup Gayrimenkul

Ekin Grup Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Turizm Danışmanlık Organizasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Hüseyin Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hazal Grup Gayrimenkul Yatırım Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Hazal Grup Gayrimenkul Yatırım Pazarlama Anonim Şirketi Metin Abiş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zorlu Holding, Ege'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Gayrimenkul yatırımlarını sürdürmeyi planlayan Zorlu Holding bu çerçevede Ege Bölgesi'nde gayrimenkul yatırımı yapmayı amaçlıyor.

Zorlu Gayrimenkul Grup Başkanı Mesut Pektaş Haberi

Zorlu Gayrimenkul Grup Başkanı Mesut Pektaş

Her yıl 55 milyar dolarlık konut satışının gerçekleştiği ve yılda 700 bin yeni konuta ihtiyaç duyan Türkiye gayrimenkul piyasası, uluslararası yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor. Raffles İstanbul Zorlu Center'da 29-30 Nisan arasında düzenlenen 'Uluslararası Yatırım Zirvesi'nin ikinci gününde gerçekleştirilen 'Gayrimenkul Yatırım Fırsatları' başlıklı özel oturumda konuşan Zorlu Gayrimenkul Grup Başkanı Mesut Pektaş, Türkiye'nin en dinamik sektörü gayrimenkulde uluslararası yatırımcıları cazip fırsatların beklediğine dikkat çekerek, Körfez yatırım fonlarının önde gelen temsilcilerine, yerel ortaklarla işbirlikleri kurarak yatırım yapmayı tavsiye etti Pektaş, "Performans Sanatları Merkezi, AVM, otel, ofis ve rezidanslardan oluşan, dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerine layık görülen, Türkiye'nin ilk 5 fonksiyonlu mixed-use projesi Zorlu Center gibi uluslararası standartlarda dev bir yatırımı ülkemize kazandırdığımız için büyük mutluluk duyuyorum. Türkiye, uluslararası kalitede gayrimenkul projeleri geliştirilen...