27 / 04 / 2024

zorlu nemrut projesi

zorlu nemrut projesi

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Nemrut Jeotermal elektrik üretimi ruhsat iptalini geri aldı.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Meslek Odalarından 'Zorlu Konak'ın ruhsatı iptal edilsin' çağrısı!

İzmir Zorlu Konak Projesi'nde sular durulmuyor. TMMOB İzmir İKK Dönem Sözcüsü Maden Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Aykut Akdemir ve Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı İlker Kahraman' da Zorlu Konak tartışmalarına dahil oldu.

Zorlu Konak projesinde yükseklik tartışmaları hız kesmiyor!

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’e ait gökdelen projesinin yüksekliğine ilişkin yaşanan tartışmalı süreç hız kesmiyor. TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, gündemden düşmeyen ‘Zorlu Projesi’ne ilişkin yeni bir yazılı açıklama yaptı.

Zorlu Konak projesi onaylandı!

Zorlu Holding tarafından İzmir Konak'ta inşa edilmek istenen ve tepkiler üzerine geri çekilen gökdelen projesi tekrar gündemde. Gökdelen için onay kararı askıya çıkarıldı.

Nemrut raylı sistem projesi bu yıl hızlanacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, "Nemrut'ta uzun zamandır gündemde olan ve çok sorulan raylı sistem projesi var. Projeyi bu yıl hızlandıracağız. UNESCO da projeyi onaylarsa hızlı bir şekilde yatırıma başlayacağız, hayata geçireceğiz" dedi...

Kemal Zorlu'dan Basmane Çukuru açıklaması!

Güçbirliği Holding Yönetim Kumlu Başkanı Kemal Zorlu. Basmane Dünya Ticaret Merkezi Projesi'ne ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Zorlu Holding, İTÜ'lü Hyperloop ekibini ABD'deki etkinlikte destekledi!

Zorlu Holding, Hyperloop projesi kapsamında ABD'de düzenlenen yarışmada İTÜ Sci-X Hyperloop Pod Tasarım Ekibi'nin yanında yer alarak destek verdi.

Zorlu Levent 199, 440 milyon dolara satıldı!

Zorlu Grubu'nun Zorlu Center'dan sonra hayata geçirdiği ikinci önemli gayrimenkul projesi olan Levent 199, Katarlı bir fon tarafından satın alındı. 2016 yılı için 250 milyon dolarlık yatırım hedefleyen grup, bu satışla nakit gücünü artırmış olacak.

Kerim Çarmıklı'nın Picks by Pros projesi Zorlu'da gerçekleşti!

Kerim Çarmıklı, Crate and Barrel'ın Türkiye'nin önde gelen mimar ve tasanmcılarıyla gerçekleştirdiği "Picks by Pros" projesi kapsamında seçimlerini görücüye çıkardı. Etkinlik markanın Zorlu'daki mağazasında gerçekleşti.

Kommagene-Nemrut Turizm Odaklı Canlandırma projesi başlatıldı!

Adıyaman Valiliği tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edilen "Kommagene-Nemrut Turizm Odaklı Canlandırma" projesi için çalışmalar başlatıldı.

Nemrut Turizm Odaklı Canlandırma projesi çalışmaları başladı!

Adıyaman'da ''Kommagene-Nemrut Turizm Odaklı Canlandırma'' projesi hayata geçiriliyor. Adıyaman’da turizm sektörünün yeniden canlandırılması ve geliştirilmesi projesinin değerlendirme toplantısı Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Zorlu Levent 199 ofis projesi LEED Gold sertifikası aldı!

Zorlu Gayrimenkul tarafından toplamda 280 milyon dolar yatırımla inşa edilen Levent 199 projesinin, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen "LEED Gold" sertifikası almaya hak kazandığı bildirildi.

Zorlu Center işçileri eylem yaptı!

İSTANBUL Zincirlikuyu'daki Zorlu Center Projesi'nde çalışan yaklaşık 40 inşaat işçisi, son bir aydır devam eden işten atmaları protesto etmek ve ücret alacaklarını talep etmek için dün eylem yaptı...

zorlu nemrut projesi Haberi

zorlu nemrut projesi

Zorlu Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


04.09.2014 tarihli özel durum açıklamamıza istinaden, Şirketimizin %75 oranında hissedarı olduğu Nemrut Jeotermal Elektrik Üretimi A.Ş.'ye ait Bitlis ili, Tatvan ilçesinde geçerli, 30 yıl süreli "Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular İşletme Ruhsatı"nı iptal eden Bitlis İl Özel İdaresi'ne, 2577 sayılı İdari Yargılama Usulü Kanunu'nun 11. maddesi uyarınca ruhsat iptali işleminin geri alınması amacıyla yaptığımız itiraz başvurusu olumlu sonuçlanmıştır. Şirketimizce 13.11.2014 tarihinde tebliğ alınan 11.11.2014 tarihli Bitlis İl Özel İdaresi cevap yazısı uyarınca, ruhsat iptali işleminin geri alınması talebimiz kabul edilerek söz konusu ruhsat tekrar geçerli hale...