30 / 07 / 2024

Zorlu Plaza boş durumda mı

Zorlu Plaza boş durumda mı

Zorlu Holding'in ve holdinge bağlı şirketlerin yönetim merkezi uzun süre Avcılar'daki Zorlu Plaza oldu. Ancak şirket bu plazadaki tüm birimlerini Levent'te, Büyükdere Caddesi üzerinde yeni inşa ettiği Levent 199 isimli gökdelenine taşıdı.

Lüks plaza ve AVM'lerde kiralar düşüyor mu?

Pandemi sonrası azalan ofis ve mağaza talebiyle lüks plaza ve AVM'lerde boşluk oranları artıyor, kiralar düşüyor. Son 10 yılın en boş ofis binaları ve en düşük kiraları dikkat çekiyor. En lüks ofislerin kirası bile 5 yıl öncesinin yarısı düzeyinde....

Demet Akalın boğazda lüks restoran mı açtı?

Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akalın, boğazda lüks restoran açtığına dair basına yansıyan haberleri yanıtladı.

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Bursa Tower Plaza yıkılıyor!

Bursa'da, ruhsat sorunu nedeniyle yirmi yılı aşkın süredir boş duran ve yıkılma riski olduğu belirlenen Tower Plaza'nın tıraşlama yöntemi ile yıkım çalışmaları gerçekleştirilmeye başlandı.Yıkımı üstlenen yüklenici firma görevlileri, bina içindeki asma tavanlar, kapı, pencere gibi sistemleri yıktı...

Bursa Tower Plaza'da yıkım başladı!

Bursa'da, Altıparmak Mahallesi Stadyum Caddesi'nde 20 yıldır boş duran ve riskli olduğu belirlenen Tower Plaza'da yıkım için çalışmalara başlandı...

Zorlu Plaza, artık Gelişim Üniversitesi'nin!

Abdülkadir Gayretli'ye ait Gelişim Üniversitesi, Zorlu Plaza'yı satın almış. Gelişim Üniversitesi'nin yönetimi yeni binayı üniversiteye göre düzenlemek için çalışmalarına başlamış.

Martin Skrtel ve Miroslav Stoch, Zorlu Rezidans'tan ev baktı!

Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Martin Skrtel ve takım arkadaşı Miroslav Stoch, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendiler. Martin Skrtel ile Miroslav Stoch, Zorlu Rezidans'daki boş evleri birlikte gezdiler.

Acun Ilıcalı Miami, Bodrum ve Zorlu’daki evlerini Zeynep Ilıcalı’ya bıraktı!

13 yıl önce nikah masasına oturan Acun Ilıcalı ve Zeynep Ilıcalı çifti, anlaşmalı olarak boşandı. Acun Ilıcalı, Miami, Bodrum ve Zorlu’daki evlerini Zeynep Ilıcalı’ya bıraktı.

Zorlu Plaza hastane mi olacak?

Zorlu Holding'in ve holdinge bağlı şirketlerin yönetim merkezi uzun süre Avcılar'daki Zorlu Plaza oldu. Ancak şirket bu plazadaki tüm birimlerini Levent'te, Büyükdere Caddesi üzerinde yeni inşa ettiği Levent 199 isimli gökdelenine taşıdı.

Ahmet Nazif Zorlu’nun Rumelihisarı’ndaki villası projeye aykırı mı?

Ahmet Nazif Zorlu’nun Rumelihisarı’nda “2. grup tescilli tarihi eseri müze yapacağım diye alarak havuzlu villa yaptığı” iddiası belgelendi. Boğaziçi İmar Müdürlüğü projeye aykırı uygulamalar yapıldığını saptadı.

1990 yılında Adnan Menderes'e Boğaziçi'nde anıt-mezar yapılması kararlaştırılmış!

1990 yılında, Anayasa'yı ihlal suçundan idam edilen Başvekil Adnan Menderes ve Hasan Polatkan ile Fatih Rüştü Zorlu'nun siyasi itibarlarının iadesinden sonra İstanbul'a nakledilecek mezarları için Boğaziçi'nde ''anıt-mezar'' yapılması kararlaştırılmış.

Vestel genel kurul sonuçlarını yayınladı!

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş., 22 Nisan 2014 Salı günü Avcılar Zorlu Plaza' da gerçekleştirilen 2013 yılı Olağan Genel Kurulu sonuçlarını yayınladı...

Ahmet Zorlu'ya 'Yılın İş Adamı' ödülü verildi!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından yapılan anketle "Yılın İş Adamı" ödülüne layık görüldü. Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen törende konuşma yaptı...

Zorlu Plaza boş durumda mı Haberi

Zorlu Plaza boş durumda mı

Zorlu Holdingin temeli tekstil sektörüne dayanır. Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da önde gelen ev tekstili üreticileri arasında bulunan Zorlu, Vestel'i satın aldıktan sonra beyaz eşya ve tüketici elektroniği sektöründe de dünyada isminden söz ettirmeye başladı. Yeni sektörlere yatırımdan geri durmayan Zorlu Holding bugün madencilikten savunma sanayine, gayrimenkulden enerjiye birçok alanda faaliyet gösteriyor. 


Zorlu Holding'in ve holdinge bağlı şirketlerin yönetim merkezi uzun süre Avcılar'daki Zorlu Plaza oldu. Ancak şirket bu plazadaki tüm birimlerini Levent'te, Büyükdere Caddesi üzerinde yeni inşa ettiği Levent 199 isimli gökdelenine taşıdı. Zorlu Plaza binası ise geçen mayıs ayından bu yana boş durumda. Plaza'nın sadece alt katında Zorlu Tekstil'e ait depo bulunuyor. 


Zorlu Holding'in bu binadan taşınacağı ve buranın da hastane olacağı epeydir konuşuluyordu. Anlaşılan bu söylentiler gerçek oluyor....