28 / 04 / 2024

Zorlu Tekstil fuar

Zorlu Tekstil fuar

Zorlu Tekstil Grubu, 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen, dünyanın en büyük ve en önemli ev tekstili fuarı Heimtextil’de bu sene de yerini aldı.

Zorlu Tekstil Münih’te showroom açtı!

Zorlu Tekstil, açılışını ,gerçekleştirdiği Münih'teki Showroom'uyla Almanya ve Avrupa'daki müşterileriyle biraz daha yakınlaştı.

23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı açıldı!

23. kez düzenlenen İstanbul Uluslarası Ev Tekstil Fuarı başladı. Cuma gününe kadar devam edecek fuara 150 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Giyimkent Tekstilya Daimi Fuar Merkezi açıldı!

Esenler'de bulunan Giyimkent Tekstilya Daimi Fuar Merkezi açıldı. Açılış, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, tekstil ve hazır giyim sektörü temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.

Aydın fuar alanı için yeni yer bulundu!

Aydın'da sivil toplum kuruluşları tarafından istenen fuar alanı için aranılan yer bulundu.Aydın Tekstil Alanı, ilde düzenlenecek fuarlara ev sahipliği yapacak.

Zorlu Tekstil'in hedefi elektrik üreten perde!

İhracatını 300 milyon $'a çıkarmayı hedefleyen Zorlu Tekstil, inovasyonda da gaza bastı. Masal anlatan nevresimden sonra hedef, elektrik üreten perde...

Zorlu Holding güneş enerjisine yatırım yapacak!

Zorlu Holding, elektronik, tekstil, madencilik ve gayrimenkulden sonra enerji sektöründe de yeni hamleleriyle üst ligi zorluyor.

Zorlu Tekstil, EVTEKS Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

Kayaşehir Fuar ve Sergi Alanı'nın kuraları çekildi!

Başakşehir Belediyesi’nin her mahalleye bir kapalı Pazar projesi kapsamında hayata geçirilen Kayaşehir Fuar ve Sergi Alanının stant kuraları çekildi. Kurada Fuar ve Sergi Alanındaki 348 adet Gıda-408 adet Tekstil standının hak sahipleri belli oldu.

Heimtextil’e Türkiye’den 211 firma katıldı!

Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olarak kabul edilen Heimtextil’de, bu yıl 69 ülkeden 2 bin 866 firma ağırlanırken, Türkiye’den de 211 firma fuarda yer aldı.

Denizli Heimtextil’e 60 firmayla katılacak!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, Dünya’nın en büyük ev tekstil fuarı Heimtextil’e, Denizli’nin 60 firma ile katıldığını söyledi.

Zorlu Tekstil Grubu inovasyona yatırım yapıyor!

Ev tekstilindeki zorlu rekabete inovasyonla meydan okuyan Zorlu Tekstil Grubu, anti alerjik kumaştan ışıkla kendini temizleyen perdeye kadar onlarca ürün geliştirdi.

Home&Tex Fuarı CNR'de başladı!

Ev tekstil ve dekorasyon sektörünün ihricatını artırmak amacıyla düzenlenen Home&Tex Fuarı, CNR'de başladı. Fuara 67 ülkeden 2 bin 400 alıcı da katıldı.

Çilek Mobilya, Bursa Ev Tekstil Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde, Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Zorlu Tekstil fuar Haberi

Zorlu Tekstil fuar

Zorlu Tekstil Grubu, 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen, dünyanın en büyük ve en önemli ev tekstili fuarı Heimtextil’de bu sene de yerini aldı. Grup, TAÇ Perde ve TAÇ İplik ürünlerinin yanı sıra, Valeron 2015 Koleksiyonu’yla da, Fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.


Zorlu Tekstil Grubu, Dünyanın en büyük uluslararası ev tekstili fuarı Heimtextil’de 2015 yılında da yerini alarak, koleksiyonlarıyla büyük beğeni topladı. Ev tekstilinin modasını belirleyen öncü marka TAÇ’ın Perde Koleksiyonu ve TAÇ İplik ürünlerinin yanı sıra, Zorlu Tekstil Grubu’nun bilinen en özgün, uluslararası markalarından biri olan Valeron’un 2015 Koleksiyonu da Fuar ziyaretçilerine tanıtıldı.


Sektörün lider markası 

Türkiye’de ev tekstili sektörünün lider markası konumundaki TAÇ; güçlü tasarım ekibi ile ortaya çıkardığı özgün tasarımları, ürün çeşitliliği ve kalitesi ile büyük...