28 / 04 / 2024

ZOW 2013 Uluslararası Mobilya Endüstrisi fuarı

ZOW 2013 Uluslararası Mobilya Endüstrisi fuarı

Dekoratif mobilya aksesuarları alanının lider markası ÇEBİ, 17-20 Ocak 2013 tarihlerinde CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan ZOW 2013 İstanbul Fuarı’nda yeni koleksiyonlarını ve ürünlerini sektörün beğenisine sunuyor

ZOW İstanbul trend_works konsepti ile 19-22 Mart'ta!

Tüm dünyaya mobilya üretimi konusunda hammadde akışı sağlayan Türkiye, mobilya sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW, yepyeni bir konsepti ülkemize taşıyor.

Dünyanın en büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 42 Türk var!

Dünyanın en büyük "250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 2012 yılında 38 firması bulunan Türkiye, 2013 yılında bu sayıyı 42'ye çıkardı. Türk müteahhitler Çin'in ardından ikinciliği korudu

HSBC, Uluslararası Büyüme Desteği’ni 2’ye katladı!

HSBC; Türkiye’nin uluslararası ticaretten aldığı payın artması ve Türk şirketlerinin bölgesel başarı hikayelerinin çoğalması amacıyla 2013 yılında başlattığı “Uluslararası Büyüme Desteği” kapsamındaki fonu 2 katına çıkartarak, 2 Milyar TL yaptı.

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 42 Türk firma!

'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesine Türkiye'den 42 firma girdi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, listede yer alan firmaların toplam yurtdışı gelirlerinin yüzde 6.4 artış kaydederek 2013'te 544 milyar dolara ulaştığını söyledi...

Taç İzmir Otel projesi Uluslararası Tasarım Yarışması'nda Gümüş Ödül'ü aldı!

Ahmet Vefik Alp’in Taç İzmir 7 Yıldız Otel Projesi 2013 ‘Uluslararası Tasarım Yarışmasında’ ‘Gümüş Ödül’ü aldı. Ancak Projenin Imar Planı Konak İlçe Belediyesince Onaylanırken, Büyükşehir Tarafından Geri Çevrildi.

2013 yılında doğalgaz talebi yüzde 1,2 arttı!

Uluslararası Enerji Ajansı Raporuna göre dünya genelinde 2013 yılında doğalgaz talebi, önceki yıla göre sadece yüzde 1,2 artarak, " 3,5 trilyon " metreküp oldu.

2013’te dünya çapında enerjiye 1.6 trilyon dolar harcandı!

Uluslararası Enerji Ajansı, dünya enerji ihtiyacı için ne kadar çok para harcandığını hesapladı. Buna göre, 2013 yılında dünya çapında enerjiye 1.6 trilyon dolar harcandı.

2013 yılında uluslararası turizmden 1,4 trilyon dolar ciro elde edildi!

2013 yılında uluslararası turizmden elde edilen toplam ciro yaklaşık 1,4 trilyon dolar oldu Avrupa, 489,3 milyar dolar ile geçen sene uluslararası turizmden elde edilen gelirin yüzde 42'sini alarak en büyük paya sahip oldu.

2013 yılında dünya turizm harcaması yüzde 5 arttı!

TUROB tarafından derlenen, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü'nün (UNWTO) son barometresine göre, 2013 yılında uluslararası turizmden elde edilen toplam ihraç kazancı 1.4 trilyon dolara ulaştı.

Kastamonu Entegre Zow İstanbul Fuarı'nda ürünlerini sergiledi!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, son trendleri yansıtan yeni ürün grupları ile bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı, ZOW İstanbul’a damgasını vurdu.

Enka İnşaat 2013 mali tablolarını internet sitesinde yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., 31.12.2013 hesap dönemine ait Uluslararası Finansal Raporlama Standartları'na göre hazırlanmış İngilizce konsolide mali tabloları ve bunlara ilişkin açıklayıcı notları internet sitesinde yayınladığını duyurdu...

Sabiha Gökçen Havalimanı 2013 yılında yolcu sayısını yüzde 27 artırdı!

Airports Council International Europe (ACI), İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın (İSG), 2013 yılında 10-25 milyon arası yolcu kapasitesine sahip havalimanları arasında ilk sırada olduğunu bildirdi.

Souvenir 2013 yarın kapılarını açıyor!

Binlerce ürünün satıldığı SOUVENIR 2013 Hediyelik Eşya Günleri, yılbaşı öncesi armağan almak isteyenleri bir araya getirecek. İzmir Uluslararası Fuar alanında yarın açılacak SOUVENIR 2013, 17 gün sürecek

ZOW 2013 Uluslararası Mobilya Endüstrisi fuarı Haberi

ZOW 2013 Uluslararası Mobilya Endüstrisi fuarı

ÇEBİ, ZOW 2013 Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı’na pek çok ürününün yanı sıra yine geçtiğimiz yıl fuarda lanse edilen Empire Collection’ın yeni serisini tanıtıyor olacak. Empire Collection, ÇEBİ Tasarım Ekibinin klasik formları günümüzün mobilya ve mekan trendlerine adapte ederek yorumladığı, özellikle Osmanlı döneminin ruhunu taşıyan form ve desenleri ile dikkat çekmişti. Serinin klasik ve avant-garde tarzdaki ürünleri kullanıcıların da beğenisini kazanmıştı. Birkaç medeniyetin daha yorumlandığı yeni seri de son derece göz alıcı ve beğenileri kazanmaya aday.


Ayrıca fuarda ÇEBİ’nin alışılagelmiş modern çizgisini taşıyan bir koleksiyon daha görücüye çıkıyor olacak. Modern tarzda mobilyaları yepyeni bir koleksiyon ile zenginleştirmeyi amaçlayan ekip, 2013 koleksiyonu ile kullanıcıların beğenisine farklı ve çekici seçenekler dizisi sunuyor. Çoğunluğu zamak malzemeden hazırlanan koleksiyonda birkaç...