16 / 05 / 2024

zow fuarı 2013

zow fuarı 2013

Dünyada üretim anlamında üst sıralarda olduğumuz mobilya yan sanayi sektör liderleri yurtdışı iş bağlantıları yapmak ve son gelişmeleri görmek amacıyla İstanbul’da 5. kez buluşuyor

ERSA Mobilya, ZOW 2015 İstanbul Fuarı'na katılacak!

Dünyaca ünlü çok sayıda fuarda özel tasarım ürünlerini paylaşan ERSA Mobilya, 19-22 Mart tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ZOW 2015 İstanbul fuarına katılıyor.

2013'te düzenlenen 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), detaylı fuar bilgilerinin yer aldığı 2013 Yılı Fuar Raporu’nu açıkladı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen toplam 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti...

Emre Torun: 2013 yılındaki Cityscape Fuarı'nda yoğun ilgi gördük!

Torunlar, 22-24 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen ‘Cistyscape Abu Dhabi Fuarı’nda projelerini tanıttı. Emre Torun, “Cityscape Fuarı’nın 2013 yılındaki Dubai ayağında yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördük ve yerinde satış gerçekleştirdik" dedi.

Kastamonu Entegre Zow İstanbul Fuarı'nda ürünlerini sergiledi!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, son trendleri yansıtan yeni ürün grupları ile bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı, ZOW İstanbul’a damgasını vurdu.

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıttı!

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıttı. Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, ahşap ve mobilya sektörünün trendlerini belirleyen yeni ürünleriyle ZOW Fuarı’nda boy gösterdi.

Zow'da Massimo Iosa Ghini'e yoğun ilgi!

Mimar, iç mimar ve tasarımcıların buluştuğu, yurt dışı iş bağlantılarının yapıldığı ve sektörle ilgili son yenilikleri sunan ZOW Fuarı, ikinci gününde Konsept Projeler işbirliği ile gerçekleştirdiği ZOW Essentials Seminer Programı ile dikkat çekti.

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor!

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor. Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, ahşap ve mobilya sektörünün trendlerini belirleyen yeni ürünleriyle ZOW Fuarı’nda boy gösteriyor.

Vadistanbul, Arap yatırımcılardan yoğun ilgi gördü!

Emlak Fuarı 2013'te yerini alan Vadistanbul, Arap yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Türkiye'nin sembol projesi olarak tanıtılan Vad İstanbul, fuardaki standında körfez ülkelerinden gelen çok sayıda yatırımcıyı ağırladı.

CNR Emlak 2013 Fuarı 'nda Araplar'a Sapanca, Bursa ve Yalova'dan çok sayıda villa satıldı!

CNR Emlak 2013 Fuarı, yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Fuarda sergilenen konut projelerinin tamamına yakını alıcı bulurken Araplar'a, Sapanca, Bursa ve Yalova bölgelerinden cok sayıda villa projeleri satıldı.

West Wall Marina Villaları'nda metrekaresi 1.500 dolardan başlıyor!

Deniz manzaralı özel marinalı villalar WEST Wall Marina Villaları' Emlak Fuarı 2013'te yerini aldı. Batı Duvarı İnşaat, 64 villadan oluşan projesini 1.500 dolar'dan başlayan fiyatlarla satısa sundu....

Emlak 2013 Fuarı'nda Körfez'den 500 milyon dolarlık fon ev'e geldi!

CNR Emlak 2013 Fuarı, Arap yatırımcının akınına uğradı. Geçen yıl ilki düzenlenen fuarda 120 milyon dolarlık alım yapılırken, bu yıl rakamın 500 milyon dolara çıkması bekleniyor...

Emlak 2013 Fuarı’nda konutlar kapış kapış gitti!

Emlak 2013 Fuarı’ na, Suudi Arabistanlı yatırımcılar damgasını vurdu. Fuarda 500 milyon dolarlık alım bekleniyor. Yatırımcılar, köprü ve kanal projelerine komşu arsalara da bakacak....

Bursa’da 6 fuar birden açıldı!

Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Uluslararası Metal İşleme Makineleri Kaynak Kesme Delme Teknolojileri El Aletleri Pnömatik ve Hidrolik Fuarı, BELEX 2013, 4'üncü Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı açıldı...

zow fuarı 2013 Haberi

zow fuarı 2013


Mobilya yan sanayi üreticilerinin heyecanla beklediği ZOW Fuarı, 17 Ocak tarihinde kapılarını açıyor. 20 ülkeden 250 firma temsilcileri, sektör liderleri ve karar vericilerin buluşacağı fuar, 2013 yılı trendlerinin de belirleyicisi olacak.

Tüm dünyaya mobilya sektörü konusunda hammadde akışı sağlayan, bu konuda şah damar konumunda olan Türkiye 17- 20 Ocak 2013 tarihlerinde ZOW İstanbul Fuarı'nda sektör temsilcilerini buluşturacak. 2012 yılında üretim hacmimizin 6 milyar doları bulduğu ve Türkiye olarak yüzde 20 büyüme gösterdiğimiz sektörde her geçen sene daha hızlı bir yükseliş hedefleniyor.

İstanbul Valisi Sn. Hüseyin Avni MUTLU, Bursa Milletvekili Sn. Osman Hüseyin ŞAHİN, Karabük Milletvekili Sn. Osman KAHVECİ,Almanya'dan Clarion Survey Gmbh Pazarlama Direktörü Sn. Horst RUDOLPH,ZOW Türkiye Müdürü Sn. Aykut Engin 17 Ocak 2013 Perşembe günü saat 11.00'de açılış konuşmalarını gerçekleştirecektir.

Katılımcı...