15 / 05 / 2024

ZT Zeotechnıc Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

ZT Zeotechnıc Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

ZT Zeotechnıc Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeynep Şekerer Oşar ve Murat Oşar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı'nda kuruldu.

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Avrupa Konutları Atakent 4 C nerede?

Avrupa Konutları Atakent 4 C nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Atakent 4 C nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Atakent 4 C proje detayları...

Avrupa Konutları Atakent 4 C fiyat listesi 2020!

Avrupa Konutları Atakent 4 C fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Atakent 4 C fiyat listesi 2020 ve Avrupa Konutları Atakent 4 C proje detayları...

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğit Yazıcı tarafından kuruldu.

Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindi!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindiğini açıkladı. Çağrıcı, proje kapsamında meydanın altına 1162 araçlık bir otopark inşa edildiğini söyledi.

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Yazıcıoğlu ve Demet Soğancı ortaklığında kuruldu. 

C E S Grup İnşaat Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

C E S Grup İnşaat Proje Yatırım Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şuayip Yalçın tarafından kuruldu. 

Misal İstanbul 16 Kasım'da görücüye çıkıyor! Yeni proje!

Misal İstanbul projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor. Dönüşüm projesi olarak yükselen proje 16 Kasım 2017 Perşembe günü görücüye çıkacak. 

EPP'den Kağıthane Arıcılar'a yeni proje ihalesi!

TOKİ iştiraki olan EPP Kağıthane Arıcılar'da yeni proje ihalesine hazırlanıyor. 6 Kasım'da ihalesi yapılacak arsanın emsale esas inşaat alanı 15 bin 989 metrekare, arsa alanı ise 8 bin 882 metrekare büyüklüğe sahip. 

ZT Zeotechnıc Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

ZT Zeotechnıc Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

ZT Zeotechnıc Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeynep Şekerer Oşar ve Murat Oşar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı'nda kuruldu. 


ZT Zeotechnıc Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır A.1.Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek.  2.Mühendislik, müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, 3. Projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, 4 Yurt içi ve dışında, resmi ve özel kuruluşlar ile şahıslara karşı her nevi mühendislik hizmetlerinde bulunmak, proje ihalelerine katılmak ve taahhütlerde bulunmak, resmi ve özel kurumlarla ortaklık kurmak, 5.Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak.Bunları uygulamaya koymak 6.Fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve...