30 / 04 / 2024

Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi nerede

Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi nerede

Maltepe Belediyesi tarafından Altayçeşme Mahallesi'nde Maltepe Devlet Hastanesi karşısında yapılan Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından bugün hizmete açılıyor. İşte Maltepe'nin tam donanımlı ilk kreşi...

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Yıl başından bu yana emeklinin alım gücü ne kadar düştü? Kulaklarınıza inanamayacaksınız! 

Memur maaşındaki kayıp büyümeye devam ederken yılın başından bu yana 8 bin 506 TL’lik asgari ücretin alım gücü 6 bin 580 TL’ye düştü. En düşük emekli aylığı 1.245 TL azalmış oldu.

Paramız pul oldu! Son 14 yılda 200 liralık banknot nasıl eridi? Alım gücü hızla geriliyor!

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşın alım gücü hızla geriliyor. Yaklaşık 14 yıl önce tedavüle çıkan 200 lira ile canımızın istediği gibi alışveriş yapabilirken, hızla tırmanan enflasyon karşısında artık 200 liranın da bir hükmü kalmadı.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gündüz tarafından kuruldu.

Altın için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Altın fiyatları son günlerde yatırımcısını üzerken yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu n yanıtını merak ediyor. Düşüşe geçen altın fiyatları için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Gümüş yatırımcıları bu haber size! Bu fiyatlardan gümüş alınır mı? Gümüş almak için geç mi kaldınız? 

Gümüş fiyatları son günlerde bir anda hızlı yükseliş kaydetti. Bir günde yüzde 9 değer kazanan gümüş fiyatları resmen fırladı. Peki bu fiyatlardan gümüş alınır mı, gümüş almak için geç mi kaldınız? İşte tüm merak edilenler...

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enver Gündüz tarafından kuruldu.

Arsa alacaklara müjde! Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa satışta! Sakın kaçırmayın...

Nevşehir Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa ve 2 adet tarla İl Özel İdare'den satışa sunulacak. İhale, Nevşehir İl Özel İdaresi Zübeyde Hanım Caddesi No:59 İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Zübeyde Hanım Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Yaklaşık 29 Hektar Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Zübeyde Hanım Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Yaklaşık 29 Hektar Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi nerede Haberi

Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi nerede

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın, göreve geldiği günden bu yana sürekli üzerinde durduğu projelerden biri daha hayat buldu.  “Her mahalleye iki kreş” projesi kapsamında ilki Altayçeşme Mahallesi’nde yapılan ve bugün saat 15:00'de açılışı gerçekleştirilecek olan kreş, Maltepe Devlet Hastanesi karşısında bulunan 490 metrekare arsa üzerine yapıldı.

Boyama dersleri verilecek

 

Altayçeşme’deki Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi, 210 metrekare okul kullanım alanı ve onu çevreleyen bahçeden oluşuyor. Kreşte, 3 sınıf, 1 yemekhane, 1 mutfak, 1 ofis, 5 kabinli çocuk tuvaleti ve 2 yetişkin tuvaleti bulunuyor. 24 ay ve 60 ay arası (2-5 yaş arası) çocukların alınacağı kreşte, anneleri çalışan çocuklar öncelikli olarak kabul edilecek. 3 sınıfta 10’ar kişilik gruplar dâhilinde eğitim alacak 2 yaşındaki çocuklara boyama dersleri verilecek ve oyun aktiviteleri yaptırılacak, 3...