30 / 06 / 2024

Zübeyr Akay

Zübeyr Akay

Ata Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rafet Kumandaveren, Zübeyr Akay, Şevket Sezen tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu.

Akay Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Akay Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yıldız Akay tarafından kuruldu.

Konut aidatları sorununun tek çözümü kat mülkiyeti kanunun revize edilmesinden geçiyor!

Timtaş Yönetim AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay, bazı sitelerdeki aidat sorununun, 1965 yılında kabul edilen Kat Mülkiyeti Kanunu revize edilmeden çözülemeyeceğini vurguladı.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyr Yiğit tarafından kuruldu.

Zübeyr Yiğit Metal İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zübeyr Yiğit Metal İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyr Yiğit tarafından kuruldu.

Adastralife Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adastralife Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyr Altun tarafından kuruldu.

Akay Neris Yaşamkent nerede?

Toplam 75 adet daireden meydana gelen Akay Neris Ankara projesinde henüz fiyatlar belli değil. Peki Akay Neris Ankara nerede?

Nalsa Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nalsa Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Abdürrahim Aksu ve Zübeyir Akay imzasıyla kuruldu.

Al Raha Turizm Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Raha Turizm Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kırk, Mehmet Zübeyr Kırk ve Mohammed Humoud ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Kırmızı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Medikal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırmızı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Medikal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Akay, Yıldırım Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

Ata Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rafet Kumandaveren, Zübeyr Akay, Şevket Sezen tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu.

Pana Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pana Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Tayyar Raci Şaşmaz, Hilmi Zübeyr Şaşmaz, Cüneyt Aysan tarafından 10 milyon 770 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu.

Dilara Akay projelerini anlattı!

Dilara Akay Türkiye’nin ilk sanal sanat iletişim ortamı arayuzgaleri.com'u hayata geçirdi, genç sanatçıları destekliyor... Sanatçının son etkinliği Rebirth-day İstanbul,"suyun yüzü suyu hürmetine” düzenleniyor...

Zübeyr Akay Haberi

Zübeyr Akay
Ata Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rafet Kumandaveren, Zübeyr Akay, Şevket Sezen tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu. 


Ata Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT EMLAK a-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...