29 / 04 / 2024

Zuhal Alım kimdir

Zuhal Alım kimdir

Gayrimenkule kadın eli değdi ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor.

Körfez Köprüsü gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi oldu!

Çalışmaları devam eden İzmit Körfezi geçiş köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını hızla artırırken, Körfez hattı da Türk ve yabana yatırımcının yeni gözdesi haline gelmeye başladı.

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ali İhsan Sılkım Kimdir?

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sılkım kimdir? Ali İhsan Sılkım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali İhsan Sılkım'ın biyografisi..

Ersin Çalık kimdir?

Servet GYO Genel Müdürü Ersin Çalık kimdir? Ersin Çalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersin Çalık'ın biyografisi...

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Yelta Köm kimdir?

Mimar Yelta Köm kimdir? Mimar Yelta Köm, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Yelta Köm, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yelta Köm..

Burçin Yıldırım kimdir?

Mimar Burçin Yıldırım kimdir? Burçin Yıldırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Burçin Yıldırım, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Burçin Yıldırım...

Ayça Yontarım kimdir?

Mimar Ayça Yontarım kimdir? Mimar Ayça Yontarım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayça Yontarım, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ayça Yontarım..

Osman Çalıkuş kimdir?

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş kimdir? Osman Çalıkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş..

Gizay Özüm kimdir?

Mimar Gizay Özüm kimdir? Mimar Gizay Özüm, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gizay Özüm, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gizay Özüm...

Oğuz Yalım kimdir?

Mimar Oğuz Yalım kimdir? Mimar Oğuz Yalım, bugüne kadar hangi projelere imza attı? M. Oğuz Yalım, bugün hangi alanda ve hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Oğuz Yalım..

Ece Yalım kimdir?

İçmimar Ece Yalım kimdir? İçmimar Ece Yalım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ece Yalım, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte içmimar Ece Yalım...

Kamil Yıldırım kimdir?

Mimar Kamil Yıldırım kimdir? Mimar Kamil Yıldırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kamil Yıldırım, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Kamil Yıldırım...

Zuhal Alım kimdir Haberi

Zuhal Alım kimdir

Gayrimenkule kadın eli değdi ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor.


ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış Pazarlama Koordinatörü Zuhal Alım Karamürsel'de hemen teslim 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri'ni inşa ederken bir yandan da yemyeşil bir hayat vaat ediyor. "Hanımlar mutlaka sektörde olmalı" diyen Alım, "önceleri her şey el yordamı ile yapılıyor ve evler ihtiyaçları karşılıyordu. Rezidansların yapımı ve kurumsallığın öne çıkması hanımların sektörde rol almasına yol açtı. Yakın zamanda inşaat sektöründe hanımlar cidden söz sahibi olacak ve düşüncelerini daha geniş aktarabilecekler" diye konuştu. 


"KEYİFLİ BİR SEKTÖR" 


İnşaatın keyifli bir sektör olduğunu söyleyen Alım, "Açıkçası sektör keyifli. Ne de olsa işte, evde sabahtan akşama kadar hayatımızı devam ettirdiğimiz...