25 / 05 / 2024

Zühal Balsarı

Zühal Balsarı

Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü Şubesi, Zühal Balsarı tarafından 220 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Eylül 2013 tarihinde kuruldu

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Kiracı ve ev sahiplerine son dakika uyarısı: Tahliye taahhüdünde bunlara dikkat! Planlar suya düşebilir! 

Yüzde 25 zam sınırına uymak istemeyen bazı konut sahipleri çeşitli gerekçelerle dava yoluna gidiyor. Avukat Zühal Akbel, hukuki sorunlara çözüm arayan kiracı ve konut sahipleri için yeni yasal düzenlemeler ve uygulamalar ile ilgili konuştu. İşte detaylar...

ŞOK’ta sirkeli temizleyici 21,95 TL’ye, outdoor halı 169 TL’ye, kırmızı mercimek 20,95 TL’ye düştü!

ŞOK’da 8 Ağustos’a kadar indirimli ürün kampanyası devam edecek. Bu doğrultuda, Vestel sirkeli temizleyici 21,95 TL’ye, outdoor halı 169 TL’ye, kırmızı mercimek 20,95 TL’ye düştü. İşte 5 Ağustos 2023 ŞOK fiyat listesi...

Asgari ücrete 'memur' çözümü! Yeni maaşlar okkalı olacak

Kamu çalışanlarına yüzde 45 oranında zam yapılırken en düşük memur maaşı 22 bin liraya yükseltildi. Hal böyle olunca milyonlarca emekli, memur ve asgari ücretli Temmuz ayında ne kadar zam alacağını araştırıyor. Asgari ücrete memur çözümü yolda...

Philips FC9751/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge'de büyük indirim fırsatı! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Philips FC9751/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge, sahip olduğu yüksek emiş gücü ve farklı aparatları sayesinde halı ya da zemin üzerinde hiçbir toz bırakmadan etkili temizlik performansı sunuyor. 

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

Royal Halı’da en beğenilen seriler hangisi? Royal Halı’da fiyatlar ne kadar? Royal Halı 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Royal Halı çok satan seriler hangileridir diye araştıranlar için bu habere muhakkak göz atın. Çok satan 4 seride metrekare fiyatları ve ölçüleri belli oldu. Royal Halı, en çok araştırılan ve merak edilen halı markaları arasındadır. İşte, Royal Halı 26 Eylül 2022 ebat ve fiyat bilgisi…..

Cfc Marmara Gayrimenkul Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cfc Marmara Gayrimenkul Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Kübra Çifçi ve Zühal Maraş ortaklığında kuruldu.

Adese'nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin "Konya Hal" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Inovaarc Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Inovaarc Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zühal Tuzcu tarafından kuruldu.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İntema İnşaat'ın bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında; Denetimden Sorumlu Komite'nin Başkanlığına Hasan Toker Alban'ın, üyeliğine Zühal Atanan'ın getirilmesine, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin Başkanlığına Zühal Atanan'ın getirilmesine karar verildi.

Konut projeleri pazarlamasında profesyonel satış çözümleri!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş "Konut satış ve pazarlamasının çok karmaşık bir hal aldığı günümüzde yoğun rekabetten sıyrılmak için konvansiyonel pazarlama yöntemlerinin etkisini yitirmeye başladığını” belirtti. 

Yatırımcının yüzünü güldüren ilçe Beylikdüzü!

Beylikdüzü, son yıllarda İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgesi oldu. Hal böyle olunca da tüm inşaat firmalarının bir an da yüzlerce projesine ev sahipliği yaptı. Peki Beylikdüzü nasıl bu kadar gelişti? Emlak ve yatırım uzmanı Enes Su, yatırımcının yüzünü güldüren ilçeyi anlattı.

Zühal Balsarı Haberi

Zühal Balsarı

Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü Şubesi, Zühal Balsarı tarafından 220 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü Şube Temsilcisi Zühal Balsarı olarak belirlendi. 


Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü Şubesi iş konusu;Sermaye Piyasası Kurulu'nun gayrimenkul (taşınmaz) değerlemelerine ilişkin düzenlemelerinde yazılı amaç ve konularla iştigal edilmek üzere kurulmuştur ve 26.1.2009 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.


Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü Şubesi adres: Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Belediye Caddesi, No:30 Ginza Lavinya Kat:2 B Blok...