02 / 05 / 2024

Zühtü Bakır kimdir

Zühtü Bakır kimdir

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Zühtü Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dikey toplu ulaşım aracı olan asansörlerin günde 50 milyon kez kullanıldığını belirtti.

Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır ne iş yapmaktadır?

Petkim Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Zühtü Topbaş Kimdir?

Ömer Zühtü Topbaş kimdir Ömer Zühtü Topbaş’ın mesleği nedir? Ömer Zühtü Topbaş eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ İlk Evim projesinin kura tarihleri sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

Schafer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın; program sayısı, işlev, tasarım, kullanım, özellik ve ısıtma gücü bakımından çeşitli kızartma ve pişirme işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

Ht Yatırım Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Yatırım Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsne Tuncer tarafından kuruldu.

Euro  alalım mı? Henüz almadıysanız hemen bakın Euro ne kadar olacak

Euro kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar son günlerde dalgalı işlem gören Euro İçin euro alalım mı, euro yükselecek mi düşecek mi ? Sorularının yanıtlarını aratıyor. Eğer henüz euro almadıysanız hemen bakın euro ne kadar olacak….

Dolardaki artış devam ederse altın fiyatları ne olur? 1 gram bile altınınız varsa bakın! Altın için şok rakam!

Reuters’ın teknik görünümünde dolar ve altınla ilgili önemli değerlendirmelere yer verildi. Peki dolardaki artış devam ederse altın fiyatları ne olur? 1 gram bile altınınız varsa bakın! Altın için şok rakam!

Acil durum hastaneleri ülkemizin yüz akı olacaklardır!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hayata geçirilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Acil durum hastaneleri ülkemizin yüz akı olacaklardır" dedi.

Çıldır-Aktaş ve Türkgözü sınır kapılarına 8 tane sahra hastanesi kuruldu! 

Türkiye ile Gürcistan arasında bulunan Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı ile Türkgözü Sınır Kapısı'na 4'er şekilde olmak üzere 8 sahra hastanesi kuruldu...

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Kadıköy Zühtüpaşa imar planı askıya çıktı!

İstanbul Kadıköy  Zühtüpaşa Mahallesi, Fenerbahçe Orduevi Kıyı Koruma Yapısı (Anroşman) Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya Alma Tutanağı askıya çıkarıldı.

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile AWS Mohammed H. Hamdan tarafından kuruldu.

Zühtü Bakır kimdir Haberi

Zühtü Bakır kimdir

Türkiye'de asansör güvenliğini artırmak amacıyla yapılan yeni düzenlemeyle her asansöre kimlik kartı verilecek.


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Zühtü Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dikey toplu ulaşım aracı olan asansörlerin günde 50 milyon kez kullanıldığını belirtti.


Türkiye'de en fazla kullanılan toplu ulaşım aracı hızlı trenin yılda 22 milyon yolcu taşıdığını, yeni yatırımlarla bu sayının yaklaşık 50 milyona çıkacağını anlatan Bakır, konuşmasına şöyle devam etti:


''Hızlı trenin bir yılda taşıdığını, asansör sektörü bir günde taşıyor. O yüzden çocuklarımız, sevdiklerimizin, vatandaşlarımızın can güvenliği açısından bu kadar önemli. Her asansöre her ay bir kere bakım yapılmalı. Bununla beraber her asansörün de her yıl bağımsız bir otorite tarafından periyodik muayenesinin yapılması gerekir. Doğru kurulmuş mu, aylık bakımları doğru yapılmış mı ve...