22 / 07 / 2024

Zülfü Livaneli Sanat Merkezi ankara

Zülfü Livaneli Sanat Merkezi ankara

Çankaya Belediyesi tarafından yaptırılan Zülfü Livaneli Sanat Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Tören Çankaya Belediyesi Filarmoni Orkestrası'nca Zülfü Livaneli'nin öne çıkan film müzikleri dinletisi ile başladı.

1936'da İzmir'de Kız Sanat Enstitüsü için 27 bin metrekarelik arsa alınmış!

1936 yılında İzmir'de bulunan Kız  Sanat Enstitüsü'ne talebin fazla olmasından dolayı 27 bin metrekarelik arsa daha satın alınarak ek bina yapılacakmış.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Bakan Kurum: Sadece bina inşaa etmeyeceğiz! Bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız

Bakan Murat Kurum, "Deprem bölgesinde sadece bina inşa etmeyeceğiz" dedi ve ekledi: "O şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları yapacağız. Tarihi, sanatı, kültürü ve doğasıyla bu coğrafyayı tekrardan ayağa kaldıracağız."

Sanat Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanat Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Mohamad Dablız tarafından kuruldu.

Kız Kulesi restore ediliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na geçen Kız Kulesi, restore edilerek kültür ve sanat merkezi haline gelecek. 

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Özkılıç ve Zülfü Özkılıç tarafından kuruldu.

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Akyılmaz Otelcilik Turizm ve İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akyılmaz Otelcilik Turizm ve İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil Zülfü Çetinkaya tarafından kuruldu.

Hakkı Bulut'un evine hırsız girdi!

Ünlü arabesk sanatçısı Hakkı Bulut’un Bahçelievler’deki evine hırsız dirdi.

Işın Karaca kızı için ev yaptırıyor!

Güçlü sanatçı Işın Karaca, kızı Mia’nın geleceği için şimdiden kolları sıvadı. Karaca, kızı için ev yaptırıyor.

Moskova'da binalar dev graffitilerle sanat eserlerine dönüştü!

Rusya’nın Moskova bölgesindeki çok katlı binalar dev graffitilerle göz alıcı birer sanat eserlerine dönüştü. İşte kent sokaklarına renk katan duvar resimleri...

Zülfü Livaneli Sanat Merkezi ankara Haberi

Zülfü Livaneli Sanat Merkezi ankara

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yarı açık bir cezaevinde yaşıyoruz aslında, açık ifade edelim. Ama biz direnmesini bileceğiz, mücadaleyi bileceğiz. O sanatçılar, yazarlar, çizerler, gazeteciler, avukatlar hiç merak etmesinler. Türkiye, çağdaş uygarlık yolunda, yoluna devam ediyor." dedi. 


Çankaya Belediyesi tarafından yaptırılan Zülfü Livaneli Sanat Merkezi'nin temeli törenle atıldı.


Törene, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sanatçı ve yazar Zülfü Livaneli, yapımcı ve yönetmen Nebil Özgentürk, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in de aralarında bulunduğu siyaset, sanat camiasından çok sayıda kişi katıldı. 


Çankaya Belediyesi Filarmoni Orkestrası'nca Zülfü Livaneli'nin öne çıkan film müzikleri dinletisi ile başlayan tören, yapımcı Nebil Özgentürk'ün imzasını taşıyan Livaneli'nin yaşamını anlatan belgesel ile devam etti.


CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, törenin açılışında yaptığı konuşmada, Zülfü Livaneli ile en uzun birlikteliklerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çatısı...