26 / 07 / 2024

ZYapı İnşaat adres

ZYapı İnşaat adres

ZYapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Bekir Karadeniz, Adnan Çetinkaya, Ozan Akbaş tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Deniz manzaralı İz-Marin Villaları satışta! Hemen teslim!

İzyap İnşaat tarafından inşa edilen İz-Marin Villalarında satışlar devam ediyor. İnşaat aşaması tamamlanan villar hemen teslim ediliyor. İşte İz-Marin Villaları hakkında tüm merak edilenler...

Özyap Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özdemir ve Hüseyin Özdemir ortaklığında kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Diva İnşaat Goldiva Familya adres!

Diva İnşaat Goldiva Familya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 328 konutun yanı sıra 15 cadde mağazası ve restoran katı bulunuyor. 

Sun Park Evleri geliyor! Yeni proje!

Oryal İnşaat ve Özyap İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Sun Park Evleri'nde toplam 96 daire ve yatırım değeri yüksek 10 adet ticari alan bulunuyor. Projenin lansmanı 14 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ünal Er tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özyap Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Metal İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Özyapı tarafından kuruldu.

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Özyap Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Özyap Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi Özgür Toğçu tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Düzyap İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzyap İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Raşit Yarka ve Talip Güloğlu imzasıyla kuruldu.

ZYapı İnşaat adres Haberi

ZYapı İnşaat adres
ZYapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Bekir Karadeniz, Adnan Çetinkaya, Ozan Akbaş tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de kuruldu. 


ZYapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1- a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, b. satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...