27 / 04 / 2024

Güneşli Bordo Life Park teslim tarihi!

Güneşli Bordo Life Park teslim tarihi!

Firma: Hira Yapı

Proje: Bordo Life Park

Güneşli Bordo Life Park teslim tarihi Kasım 2013 olarak belirtiliyor. 60 dairenin yer aldığı Güneşli Bordo Life Park Evleri'nde daire teslimleri bir ay sonra yapılıyor...




Hira Yapı'nın imzasını taşıyan  Bordo Life Park  Evleri projesi İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de hayata geçiriliyor. Güneşli Bordo Life Park teslim tarihi ne zaman sorusunun cevabından önce proje hakkında bilgi verelim.


Güneşli Bordo Life Park Evleri projesinde tüm daireler 3 oda 1 salon olarak hazırlandı. Güneşli Bordo Life Park Evleri'nde dairelerin hepsi 161 metrekare büyüklükte tasarlandı. Güneşli Bordo Life Park Evleri 2 blok olarak inşa ediliyor.


Güneşli Bordo Life Park Evleri projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, görüntülü interkom sistemi, çocuk oyun alanları, spor alanları, alışveriş alanları, otopark gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Güneşli Bordo Life Park teslim tarihi ne zaman?


Güneşli Bordo Life Park teslim tarihi ne zaman sorusu 2013 Kasım ayı olarak cevaplandırılıyor. Güneşli Bordo Life Park Evleri'nde önümüzdeki ay içerisinde teslimler yapılıyor. Güneşli Bordo Life Park Evleri'nde 60 adet daire ve 15 adet dükkan mevcut.


Güneşli Bordo Life Park satış ofisi ile 0212 656 01 68 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Güneşli Bordo Life Park Evleri projesi 15 bin 946 metrekare inşaat alanına sahip. Güneşli Bordo Life Park satış listesi 430 bin TL ile 500 bin TL arasında belirlendi.



Güneşli Bordo Life Park iletişim

Telefon: 0212 656 01 68

Web Adresi: www.lifeparkevleri.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön