28 / 04 / 2024

Güneşli express rezidans resimleri

Güneşli express rezidans resimleri

Babacan yapı tarafından Güneşli Express Rezidans resimleri haberimizde yer alıyor...



İstanbul Güneşli'de yükselen Güneşli Express Residence Konutları projesi 4 bin 520 metrekare alanda yer alıyor.158 konutun bulunduğu Güneşli Expresss Konutları projesinde stüdyo, 1+1,1,5+1 garden, 2+1,3+1 dubleks penthouse daireler yer alıyor.Güneşli Express Residence Konutları projesi tek blok halinde yükseliyor.


Güneşli express Rezidans resimleri haberimizin devamında bulunuyor.Güneşli Express Konutları projesinde teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi.Yüzde 1 KDV oranı ve minimum yüzde 5 peşinatla Güneşli Express Konutları sahiplerini bekliyor.

Güneşli express rezidans resimleri

Güneşli Express Residence örnek daireleri görmek isteyenler için Güneşli Express Eezidans adres bilgileri haberimizde yer almaktadır.


Güneşli Express Residence örnek dairelerin salonları boydan boya pencereler ve titizlikle planlanan iç simetrileriyle geniş ve ferah bir yaşam alanı sunuyor.Güneşli Express Konutları'nda salonun her bir milimetrekaresi verimli kullanılabilecek şekilde planlanmıştır.


Güneşli Express Residence örnek dairelerin mutfakları ise ayrı bir özenle tasarlanmış ve kullanım kolaylığı sunarak rahat bir mutfak oluşturulmuştur.


Güneşli Express Residence örnek dairelerde en çok dikkat çeken ise yatak odası ve banyo.Güneşli Express Konutları proje kapsamında birinci sınıf malzemeler ile donatılmış, kullanışlı, fonksiyonel düzenlenmiş banyoları sayesinde rahat ve huzurlu bir hayat yaşamanızz hedefleniyor.


Güneşli Express Residence Fiyatları

Güneşli'de inşa edilen Güneşli Express Residence fiyatları şöyle;

Güneşli express rezidans resimleri

32 metrekare stüdyo daireler 125 bin TL'den

45 metrekare 1+1 daireler 166 bin 250 TL'den

114 metrekare 1.5+1 Garden daireler 300 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla alıcısına sunuluyor. 


Babacan Yapı Güneşli Express Ulaşım


Babacan Yapı Güneşli Express Ulaşım bilgilerine göre Mahmutbey gişelere 4 dk, Basın Ekspres Yolu'na 2 dk, TEM'e 2 dk, E-5'e 6 dk, Atatürk Havalimanı'na 10 dk mesafede bulunuyor.


Güneşli Express Rezidans Adres

Güneşli Express Rezidans Adres bilgisini detaylı olarak kroki görselinden ulaşabilirsiniz.

Güneşli express rezidans resimleri

Telefon: 0 (212) 445 05 05

Web adresi: www.gunesliexpress.com

Aslıhan AYDIN/Emlakkulisi.com


Geri Dön