29 / 04 / 2024

Güney Afrika Heyeti, projelere referans almak için ziyaret ettikleri Tema İstanbul'u çok beğendi!

Güney Afrika Heyeti, projelere referans almak için ziyaret ettikleri Tema İstanbul'u çok beğendi!

Güney Afrika Heyeti, kendi ülkelerindeki projelere referans almak için ziyaret ettikleri Tema İstanbul'u çok beğendi. Tema İstanbul, büyüklüğü, karma kullanımı ve master planıyla uluslararası arenada da dikkatleri üzerine topluyor.




Türk Afrika İş Forumu'na katılan Güney Afrika Heyeti, kendi ülkelerindeki projelere referans almak için ziyaret ettikleri Tema İstanbul'u çok beğendi Türkiye'nin sembol projesi Tema İstanbul, büyüklüğü, karma kullanımı ve master planıyla uluslararası arenada da dikkatleri üzerine topluyor. ,


DEİK/ Türk-Afrika İş Konseyi tarafından düzenlenen Türk-Güney Afrika İş Forumu'na katılan Güney Afrika resmi heyeti, Tema İstanbul'u ziyaret etti. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakan Yardımcısı Elizabeth Thabethe başkanlığındaki, hükümet yetkilileri, diplomat ve işadamlarından oluşan 40 kişilik heyete, Güney Afrika  Ankara  Büyükelçisi Vika Mazwi Khumalo da refakat etti. Ziyaret sebebi ile büyük memnuniyeti, şaşkınlık ve hayranlık kelimeleri ile ifade eden Güney Afrika heyetinin, kendi ülkelerindeki çalışmalara referans almak üzere sadece Tema İstanbul'u ziyaret ettikleri öğrenildi.

SATİŞ REKORU KIRDI 


Mesa, Artaş-Öztaş ve Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu'nun imzasını taşıyan Tema İstanbul, başarılı ve istikrarlı satış grafiği ile de dikkatleri üzerine topluyor. Bugüne kadar 5 aylık süreçte toplam 2.457 konutun ön satışı gerçekleştirildi, bunların 1.520'si ise şimdiden netleşti. 600 milyon dolarlık yatırım değerine sahip projenin konut etabının inşa edildiği 330 bin metrekarelik arazinin yüzde 84'ü ise yeşil alan olarak düzenleniyor. 


285 METREKARE YEŞİL ALAN 

3 bin metrekarelik sosyal tesisin bulunduğu projede, beş açık ve bir kapalı yüzme havuzu, fitness center, kapalı ve açık spor ve aktivite alanları, çok amaçlı spor sahası ve tenis kortları bulunuyor. 285 bin metrekarelik devasa bir yeşil alana sahip olan Tema İstanbul konutlarında, yaklaşık 6 bin araçlık kapalı ve 650 araçlık açık otopark da bulunuyor. 


Sabah


Geri Dön