27 / 04 / 2024

Günışığı Konakları Büyükçekmece fiyatları!

Günışığı Konakları Büyükçekmece fiyatları!

Firma: Güvensa Yapı

Proje: Günışığı Konakları

Günışığı Konakları Büyükçekmece fiyatları kapsamında projede yer alan konutlar 850 bin dolar ile 1 milyon 300 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Günışı Konaklarında anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor...



Yaşamın başladığı  Günışığı Konakları  projesi İstanbul'un Büyükçekmece bölgesinde konumlandırılıyor. Toplamda 121 adet villadan meydana gelen Günışığı Konakları Büyükçekmece'de konutların satışları devam ediyor. 


Konutların hemen teslim edildiği Günışığı Konakları Evlerinde yer alan villaların büyüklükleri 520 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişiyor. Günışığı Konakları Büyükçekmece fiyatları bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.


Günışığı Konakları projesinde kapalı yüzme havuzu, helikopter pisti, spor tesis, masaj salonu, alışveriş merkezi, kapalı otopark , eczane, kuaför ve fitness merkezi gibi sosyal alanlarda yer alıyor. Büyükçekmece Günışığı Konakları  Güvensa Yapı  imzası ile inşa ediliyor.


Günışığı Konakları Büyükçekmece fiyatları 850 bin dolardan başlayarak yükseliyor. Son 29 adet villanın yer aldığı Günışığı Konaklarında yüzde 30 peşinat veriliyor, geriye kalan tutar ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor. 


Günışığı Konakları Büyükçekmece fiyatları kapsamında 520 metrekare olan villalar 850 bin dolardan, 570 metrekare olan villalar 980 bin dolardan, 700 metrekare olan villalar 1 milyon 50 bin dolardan ve 1000 metrekare olan villalar ise 1 milyon 300 bin dolardan başlayarak yükseliyor.


Günışığı Konakları nerede?

Büyükçekmece Günışığı Konakları adres: Karaağaçköy Yolu Fatih Üniversitesi Yanı Büyükçekmece - İSTANBUL


Telefon: 0212 850 81 96 - 98 

Web Adresi: www.gunisigikonaklari.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön