12 / 05 / 2024

Güya kriz var ama o otomobil satış rekoru kırdı!

Güya kriz var ama o otomobil satış rekoru kırdı!

Pandemi ve Rusya ile Ukrayna savaşının ardından dünyanın her yerinde kriz çanlarının çaldığı bildirilirken, zenginlerin yaşantısından hiç bir şey değişmediği ortaya çıktı. Dünyanın en pahalı lüks otomobillerinden olan Rolls-Royce geçtiğimiz yıl satış rekoru kırdı!



ÖZELLEŞTİRİLMİŞ ARAÇ ÜRETİYOR

Rolls-Royce, geçtiğimiz yıl Ortadoğu’daki zenginlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Dubai’de bir özel ofis açmış ve önümüzdeki aylarda dünya çapında daha fazla özel ofis açacağını duyurmuştu.

Sipariş usulü çalışan şirket, müşterilerin satın alacağı otomobilleri özelleştirmesine imkan tanırken, benzersiz boya renklerinden ipek işlemeli tavan döşemelerine, türünün tek örneği ahşap malzemelere ve kişiselleştirilmiş şampanya sandıklarına kadar her şey müşterinin isteğine göre dizayn edilebiliyor.

Güya kriz var ama o otomobil satış rekoru kırdı!

DURGUNLUĞA KARŞI BÜYÜK SİPARİŞ YIĞINI VAR!

Açıklamasında 2023 ile ilgili de görüşlerini açıklayan şirket CEO’su, “2023 yılında güçlü bir yıl daha geçireceğimiz konusunda temkinli bir şekilde iyimserim” diye konuştu.

Muller-Otvos ayrıca, şirketin olası bir durgunluğa karşın büyük bir sipariş yığını olduğunu ve ön siparişlerin teslim edilmesinin yaklaşık bir yıl sürdüğünü hatırlatarak, “Bu da, bugün bir Rolls-Royce satın alan bir müşterinin 10 ay ile bir yıl arasında beklemesi anlamına geliyor” hatırlatmasında bulundu.


Geri Dön