29 / 04 / 2024

Güzelbahçe Mimoza Evleri'nde 550 bin TL'ye 5+2!

Güzelbahçe Mimoza Evleri'nde 550 bin TL'ye 5+2!

4 katlı 10 blokta 20 villadan meydana gelen Güzelbahçe Mimoza Evleri'nde tüm konutlar 337 metrekare 5+2 olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 550 bin TL olarak açıklandı



8 bin metrekare  arazi üzerinde rekreasyon alanları ile zenginleştirilmiş bir iç avluya sahip, peyzaj mimarinin bütün olanaklarının kullanılarak yeşil alanların oluşturulduğu Güzelbahçe Mimoza Evleri, 4 katlı 10 blokta 20 villadan meydana geliyor.

İzmir 'in en güzel bölgesinde, otoban bağlantısı olan, mavi ve yeşilin buluştuğu villalık bir bölgede Güzelbahçe'de inşa edilen projede fiyatlar 550 bin TL olarak sabitlendi. Alanları 337 metrekare olan 5+2'lerden meydana gelen Güzelbahçe Mimoza Evleri'nde yaşam, önümüzdeki hafta başlayacak.

Sitenin 3 tarafı yeşil alan özel imarlı. Depreme dayanıklı, en üst kalitede imalat koşullarıyla yapılmış nitelikli evlerden meydana gelen Güzelbahçe Mimoza Evleri'nin sosyal alanlarında fitness center, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, servis bölümleri bulunuyor.

çevresi taş duvarlarla çevrili olan siteye tek bir kapıdan giriş çıkış sağlanıyor. çocukların güvenle ve zevkle oynayabilecekleri iç bahçenin de yer aldığı Güzelbahçe Mimoza Evleri; Üçkuyular Meydan 'a 23 kilometre, Konak Meydan'a 30 kilometre, Urla'ya 12, havaalanına 38, çeşme'ye yaklaşık 50 kilometre mesafede.

Prodi Mimarlık tarafından inşa edilen Güzelbahçe Mimoza Evleri'nde kalan son 3 adet kontun satışı yapılıyor.

KABA YAPI İLE İLGİLİ İNşžAAT İşžLERİ

- Binalar betonarme karkas sistem olarak inşa edilmiştir. Betonarme statik hesapları, jeolojik etüdler doğrultusunda, güvenlik için en üst değerler alınarak hesaplanmıştır. Betonsa ve batıbeton firması tarafından üretilen hazır beton ve çekme dayanımı yapılmış çelik donatı stIIIb kullanılmıştır.

- Dış duvarlar bloksan marka tuğla üzerine WEBER marka xps mantolama sistemdir . İç duvarlar bloksan marka tuğla olup iki bina arası ses ve ısı izolasyonu için izocam marka taşyünü yalıtımlıdır.

- Bina döşemeleri asmolen döşeme, dolgu malzemesi bloksan marka asmolendir. Döşemelerde ses ve ısı yalıtımı yapılmıştır.

- Dış cephe son kat boyası weber marka silikon esaslı dış cephe mantolama boyasıdır.

- Bodrumlar betonarme perde olup, temel ve bodrumlar komple ısı ve suya karşı bohçalanarak yalıtılmıştır. Isı yalıtım malzemesi olarak BTM marka pp 3000 polimer bitümlü malzeme, ısı yalıtım malzemesi 3-5 cm (xps) İzocam marka extrüde polistren levha kullanılmıştır.

- Binalarda Iısıtma-soğutma sistemi olarak ALMAN malı REHAU marka malzemeden     yerden ısıtma tesisatı ve ALMAN malı AUATHERM marka malzemeden ısı pompası alt yapısı yapılmıştır.

- çatılar projesine uygun kırma çatı ve teras çatıdan oluşup BTM marka kiremit altı su yalıtım malzemesi ve (xps) İzocam marka extrüde polistren ısı yalıtım malzemesi ile yalıtılmıştır. çatı kiremitleri renkli, havalandırmalı, beton kiremittir.

İNCE YAPI İLE İLGİLİ İNşžAAT İşžLERİ


- Doğramalar ALMAN malı THYSSEN markadır. İklim kontrol çözümlü çift camdır.  

- Panjurlar alüminyum ısı yalıtımlı (poliüretan doglgulu) olup büyük sürme doğramalarda motorlu kumandalı kullanılmıştır.

- Balkon korkulukları temperli camlı- alüminyumdur.

-Dış kapı, İTALYAN malı dierre kilit sistemli DORTEK çelik kapıdır. İç kapılar DORTEK markadır.Kapı menteşe ve aksesuarları alman malı HAFELEDİR.

- Giriş katında masif kaplamalı vestiyer dolabı vardır.  

- Yatak odaları ve salonda kartonpiyer vardır.

- Opsiyonel olarak sunulan kış bahçesi ithal alüminyum profilden özel olarak imal edilecektir. Camlar temperli camdır.
 
- Teraslarda döşeme kaplaması ve basamaklar, 1. sınıf seramiktir.

- Merdiven basamak ve rıhtları mermerden, korkuluğu alüminyumdur.


- Elektrik tesisatında 1.sınıf TSE damgalı malzemeler kullanılmıştır.

GİRİşž - ANTRE - KORİDOR

- Döşeme kaplaması : 1.sınıf granit seramik.
- Duvar kaplaması : Saten alçı üzerine saten boya.
- Tavan kaplaması : Saten alçı üzerine plastik boya.

MUTFAK

- Döşeme kaplaması : 1.sınıf granit seramik.
- Duvar kaplaması : Saten alçı üzerine   saten boya.
- Tavan kaplaması : Saten alçı üzerine plastik boya.
- Mutfak dolapları : Özel tasarım, mdf karkas, lake ve masif kaplamadır. Dolap araları   1. sınıf seramik ile kaplanacaktır. Tüm menteşe ve çekmece sistemlerinde Alman Blum markası kullanılmıştır. Eviye Teka-franke marka, satine, paslanmaz, çift gözlüdür. Tezgah 1. sınıf   granittir. Opsiyonel olarak istenildiğinde ankastre mutfak cihazları konulacaktır.
Armatür : 1. sınfı yerli armatür.

SALON - YEMEK ODASI

Döşeme kaplaması : Laminant parke.
Duvar kaplaması : Saten alçı üzerine   saten boya.
Tavan kaplaması: Saten alçı üzerine plastik boya.

YATAK ODALARI

Döşeme kaplaması : Laminant parke.
Duvar kaplaması : Saten alçı üzerine   saten boya.
Tavan kaplaması : Saten alçı üzerine plastik boya.

BANYO - WC

Döşeme kaplaması : 1. sınıf yerli seramik.
Duvar kaplaması : 1. sınıf yerli fayans ve bordür.
Tavan kaplaması : Plastik boya.
Hilton lavabo
Armatür : 1. sınıf yerli armatür.
Vitrifiye : 1. sınıf yerli vitra veya muadili.
Duşakabin
Jakuzi

232.239 03 09


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön