30 / 04 / 2024

Güzelbahçe'de kent yatırımları hızla devam ediyor!

Güzelbahçe'de kent yatırımları hızla devam ediyor!

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, şimdiye kadar verdiği tüm sözleri tuttuğunu söyledi; ilçede betonlaşmaya asla izin vermediklerinin altını çizdi, “Kentin değerine değer katmaya devam edeceğiz” diye açıklama yaptı. 



Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, şimdiye kadar verdiği sözlerin tamamını gerçekleştirdiğini belirtti, “Vapur, doğalgaz gelecek’ dedik, geldi. ‘Otoyol ücretsiz olacak’ dedik o da oldu. Kültür merkezi isteniyordu, yaptık. İlçemizde yatırımcıların önünü açtık. Birçok özel okul burada kampüs açtı. Güzelbahçe’nin değeri daha da arttı. Ege’nin incisinin parlayan bir yıldızı olduk. Partim uygun görürse, bir dönem daha başkanlık yapmak istiyorum” dedi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre İnce, 1999’da yedekten belediye meclisi üyesi seçildi. İki meclis üyesinin hayatını kaybetmesinin ardından meclis üyesi oldu. 10 yıl sonra partisi tarafından başkan adayı gösterildi ve seçimi kazandı. İki dönemdir Güzelbahçe Belediye başkanlığını sürdüren İnce, Milliyet Ege’ye özel açıklamalar yaptı. 

Yatırımcının önünü açtık

Güzelbahçe’de bacalı sanayi istemediklerini belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, bölgede faaliyet gösteren iki fabrikanın olduğunu, yaklaşık bin kişiye istihdam sağladığını kaydetti. İstihdamı yaratacak projeler ihtiyaç duyulduğunu belirten İnce, bunun için yeni okul planlarına önem verdiklerini söyledi, “Okul; her ailenin fedakarlık yaptığı ciddi bir yatırım. Birçok büyük okul burada kampüs açtı. Bu okullarda yüzlerce öğretmen görev alıyor. Yelki’de inşaat sektörü çok yavaştı. Bütçem 30 milyon lira. Beş milyonu genel idareden geliyor. 25 milyonu biz buluyoruz. Köylerimizde festivaller düzenledik. Bir potansiyel oluşturduk. Bardacık’a gelenler buradan arazi aldı. Balık restoranları, kahvaltı mekânlarımız her geçen gün arttı. Bölge hareketlendi. Geçtiğimiz yıl bir milyona kadar ev vardı. Yeni okullar geldi. Ev fiyatları 1.5, 2 milyon oldu. Güzelbahçe yapılaşmasının büyük bölümünü tamamladı. İzmir’in parlayan yıldızı Güzelbahçe oldu. Paran varsa, yatırım yapacağın yer var. İddia ediyorum, bir kişi ilçemizde akıllı bir yatırım yapmışsa, gayrimenkulden zarar etmemiştir” dedi


Geri Dön