02 / 05 / 2024

GYODER, çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile yürütecek

GYODER, çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile yürütecek

Türkiye'nin gayrimenkul platformu GYODER paydaşlarıyla iletişiminde Marjinal Porter Novelli'den destek alacak



Türkiye gayrimenkul sektöründe önemli bir yere sahip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) iletişim çalışmaları için Marjinal Porter Novelli (MPN) ile el sıkıştı. MPN, Kasım ayından itibaren GYODER'e 360 derece iletişim danışmanlığı hizmetleri sunacak.  

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Tanes, MPN ile yapılan işbirliği hakkında şunları söylüyor: "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, kurulduğu günden beri sektörde önemli bir yer edinmiş, 2000 yılından beri düzenlediği Gayrimenkul Zirveleri ve son iki yıldır gayrimenkul fuarı ve Gayrimenkul Zirvesini aynı çatı altında toplayan İstanbul Restate etkinliğiyle her zaman kurumsallığı ve kalitesiyle anılmış bir dernektir. Çalışmalarımızın paydaşlarımıza duyurulmasında sürekliliğin önemini göz önüne alarak Marjinal Porter Novelli ile çalışmaya başladık. MPN ile yapacağımız iletişim çalışmalarıyla derneğimizin mesajlarını daha geniş bir kitleye ulaştıracağımıza inanıyoruz."

Marjinal Porter Novelli Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Asuman Bayrak ise konuyu şöyle değerlendiriyor: "Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve kurumsal duruşuyla ayrı bir yere sahip GYODER'e iletişim hizmetleri sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye'nin gayrimenkul platformu GYODER'in paydaşlarıyla iletişim faaliyetleri için MPN ile çalışmayı seçmesi bizim için bir gurur kaynağı oldu. Hizmet verdiğimiz tüm markalarla olduğu gibi GYODER ile de uzun vadeli ve güvene dayalı bir işbirliği gerçekleştirmeyi diliyoruz." 


Geri Dön