13 / 05 / 2024

Hafele'nin yeni banyo serisi!

Hafele'nin yeni banyo serisi!

Hafele’nin yenilikçi ve işlevsel bakış açısıyla banyolar, kişisel detaylar, ışık vurguları ve sıra dışı ayrıntılarla güzelleştiriyor...



Hafele’nin yenilikçi ve işlevsel bakış açısıyla banyolar, kişisel detaylar, ışık vurguları ve sıra dışı ayrıntılarla güzelleştiriyor. Son yıllarda tasarımcıların da özel ilgi alanı olan banyolar, giderek evin en çok zaman geçirilen odalarından birine dönüşüyor. 


Çağdaş formlarla ileri teknolojiyi buluşturan “Michigan banyo”

Artık Häfele’nin adıyla anılmaya başlayan kayan kapak sistemi, banyolarda dolap içindeki malzemeleri en estetik ve kullanışlı şekilde saklamaya yarıyor. Yarı gömme lavaboda modern tasarımın siyah-beyaz asaleti ise çağdaş banyoların vazgeçilmez öğesi haline geldi. Banyoların aynı zamanda işlevsel bir odaya dönüştüğü düşünülürse, pek çok eşyanın çekmecede bulunması işleri kolaylaştırıyor. Bu eşyalar çekmece içi  düzenleyici ile konforlu bir kullanım sağlıyor. Banyoda mobilyaya gömülü LED aydınlatma ise bir Häfele sihri olarak bugünün banyolarına imzasını atıyor. 


Kişiye özel stiller yaratan “Wisconsin banyo”

Işık gücü ayarlanabilen aydınlatmalı ayna sistemi banyoda ayna önündeki tüm işleri kolaylaştırıyor, zevkli hale getiriyor. Öte yandan, şimdiye kadar banyolarda kullanılmaya alışılmış pastel renkler de bir kenara atıldı bugünlerde. Häfele’nin bu yaklaşımı benimseyen kırmızı renkli lavabosu, farklı renklerin cazibesini banyolara taşıyor. Arınmanın mabedine yakışan doğal taş şıklığı, mobilya kulplarını sıradanlıktan kurtarıyor. Kişiselleştirilebilen şeffaf mobilya ayağı ise, ister kurutulmuş çiçekler, ister çakıl taşları doldurularak dekorasyona katılacak sıra dışı dokunuşlarla banyoların havasını değiştiriyor. 


Saray konforu yaşatan “Maryland banyo”

Her an kolayca bulunamayan altın ile kristal malzemeler, özellikle de banyolar için oldukça iddialı aksesuar çözümleri. Altın ile kristallin zengin birlikteliği Häfele’nin banyo aksesuarlarındaki gücünü ortaya koyuyor. Armatürden lavaboya, diş fırçalıktan sabunluğa altının vazgeçilmez ihtişamı, gösterişli bir dekorasyonun peşinde olanlar için bulunmaz bir seçenek oluşturuyor. 


Suya form veren tasarımlar geliştiren “Virginia banyo”

Estetiğin ve teknoloji harikası tasarımların da yardımıyla banyolar artık hayatın en işlevsel alanlarından biri haline geldi. Özellikle makyaj ve tıraş gibi kişisel bakım ihtiyaçları için tasarlanan kullanışlı ayna üstü aydınlatma sistemi banyoların işlevselliğini bir kez daha vurguluyor. Estetiğin en önemli vurgularından biri olan mobilyaya uyumlu mobilya kulpları, zaten Häfele klasiklerinden biri. Mermer aksesuarlar ise banyoda birbirini tamamlayarak elde edilen şıklığın en önemli malzemelerinden biri.


Geri Dön