15 / 05 / 2024

Hager I Berker'den akıllı bina çıkarması!

Hager I Berker'den akıllı bina çıkarması!

Hager I Berker ega şehirlerde rezidans, villa, AVM, otel ve konutlara özel geliştirdiği hedeflerini anlatmak için söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşi 16 Şubat Perşembe günü yapılacak.



Hager I Berker akıllı bina otomasyonu ve anahtar- priz sektör liderleri olmaya devam ediyor. Mega şehirlerde rezidans, villa, AVM, otel ve konutlara özel geliştirdiği yaşam konforunu şehirlere yayıyor. Güçlü sanayisi, artan kentsel dönüşüm projeleri ve yeni ulaşım yatırımlarıyla hızla gelişen ve İstanbul’un en yakın alternatifi  olarak yatırımcıların ilgisini çeken Bursa, ileri teknoloji ile donatılan konut projeleriyle de büyümeye devam ediyor.

 

Bursa Nilüfer’de 6000 metrekare yeşil alan içerisinde yer alan Balat Life Nar projesinde, Hager I Berker ‘in birçok ödüle sahip tasarımı B.IQ ile tek anahtar üzerinden aydınlatma, perde, iklimlendirme otomasyonlarına ek olarak concierge hizmetleri ile yaşam konforunu yükseltiyor.

 

Hager I Berker ‘in konfor ve teknoloji alanında Balat Life Nar’da sunduğu ayrıcalıkları, Anadolu şehirlerine yönelik projeksiyonlarını ve 2017 hedeflerini Bursa basın gezisi ile sizlerle birlikte değerlendirmek istiyor. Hager Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman ve Balat Life Nar projesinin yatırımcısı ve projenin mimarı Hasan Coşkun’un ev sahipliğinde yapılacak basın söyleşisi 16 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek. 


Geri Dön