17 / 05 / 2024

Hakan Ünsal nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Hakan Ünsal nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Türk iş insanı Hakan Ünsal hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi ve genel müdür oldu? İşte Hakan Ünsal ile ilgili merak edilen her şey...



YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE GENEL MÜDÜR OLDU

Astor Enerji markasının güç transformatörleri alanında gelişiminde büyük rol oynayan Hakan Ünsal, 2022 yılı eylül ayı itibari ile Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olarak çalışmalarına başarı ile devam ediyor.

Hakan Ünsal nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

ASTOR ENERJİ HAKKINDA

Ankara'da üretim faaliyetlerini sürdüren Astor Enerji 140 bin m2'lik arsa üzerine kurulu, 105 bin m2'lik kapalı alanda tek çatı altında Avrupa'nın önde gelen transformatör üretim tesislerinden birine sahip olmasıyla biliniyor.

Enerji denildiği zaman akla ilk gelen firmalardan biri olan Astor Enerji; Yağlı Tip Dağıtım Transformatörleri, Güç Transformatörleri, Orta Gerilim Anahtarlama Ürünleri, Kompakt Trafo Merkezleri, Dökme Reçineli Kuru Tip Transformatörleri, RMU ve Metal Clad üretimi ile dünya çapında 90’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

Temel hedefini, teknolojik gelişmeleri yakından izleyerek yüksek kalitede ürünleri müşterilerimize sunmak olduğunu ifade eden Astor Enerji, üretim kapasitesini arttırmayı ve satış sonrası hizmet kalitesi ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarabilmeyi amaçlıyor.

Gerekli tüm kalite sertifikalarını bulunduran Astor Enerji, kaliteye büyük önem veren, gelişime açık uzman teknik ve idari kadrosu ile Ar-Ge merkezli büyüme amacı kapsamında çalışmalarına tüm gücü ile devam ediyor.

Enver Geçgel hangi üniversitede okudu? Hangi şehirlerde güneş enerjisi santralleri var?

Feridun Geçgel nereli? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji faaliyetlerine nerede devam ediyor?

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

Geri Dön