03 / 05 / 2024

Hakkari Yüksekova Belediyesi'nden toplu açılış!

Hakkari Yüksekova Belediyesi'nden toplu açılış!

Hakkari'de çocuk parkı, halkevleri,ve asfalt yolların açılışı gerçekleşti. Yüksekova Belediyesi'nin Kışla ve Yenimahalle, Yeşildere, Kuruköy, Cumhuriyet ve otogar arkasında yaptığı asfalt yollar ile halkevleri ve çocuk parkı açılışı yapıldı...



Yüksekova Belediyesi tarafından son bir yılda yapılan çalışmaların toplu açılışları gerçekleştirildi. Toplu açılış törenine BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan, BDP PM üyesi Abidin Eniş, BDP Yüksekova İlçe Başkanı Nail Durmaz ve çok sayıda yurttaş katıldı. Kışla Mahallesi'nde yapılan çocuk parkı, Yenimahalle ve Kışla mahallelerindeki halkevlerinin açılışları gerçekleştirildi. Daha sonra Yeşildere, Yenimahalle, Kuruköy, Cumhuriyet ve otogar arkasında yapılan toplam 10 kilometrelik parke taşlı ve asfalt yolların açılışı gerçekleştirildi. Özellikle çocuk parkının açılışında çocukların sevinci ise dikkat çekti. 


Açılışlarda konuşan Milletvekili Canan, "Partimizin yerel yönetim anlayışı, halkımızın katılımıyla, yerel yönetim ve yerele hizmet önemli bir konudur. Partimizin bu anlamdaki hizmeti diğer partilere göre önemli bir düzeydedir. Biz parti olarak yerel yönetimlere ve yerel hizmetlere çok önem veriyoruz. Belediyemiz parklarla çocukları sevindirirken, diğer yandan halkımızın bir araya toplanmasını sağlayacak halk evlerimizi hizmete sokuyor. Her ne kadar kısıtlı imkanlara sahip olsa da belediyemizin bu hizmetleri, halkla belediyenin uyumlu ittifakındandır" dedi.


Açılışta, son bir yılda 4 kamyon, bir itfaiye aracı, bir kepçe, 3 çöp aracı, 2 çocuk parkı ve bir dinlenme parkının belediyeye kazandırıldığı belirtildi. 


DİHA


Geri Dön