27 / 04 / 2024

Halal Home Otel Atakent! Fadıl Akgündüz'ün yeni projesi!

Halal Home Otel Atakent! Fadıl Akgündüz'ün yeni projesi!

Firma: Halal Homehotel Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetim A.Ş.

Proje: Halal Home Otel

Fadıl Akgündüz'ün gizli ortağı olduğu Halal Homehotel Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetim A.Ş. tarafından Halkalı Atakent'te Halal Home Otel projesine başlanacak. Caprice Gold mağdurlarının haklarına karşılık projeden daire teklif ediliyor...




Fadıl Akgündüz'ün sahibi olduğu Caprice Gold adıyla devremülk satışları yapılan projelerde mağdurlar için yeni proje Halal Home Otel. İstanbul Halkalı Atakent'te yapılacağı belirtilen  Halal Home Otel  projesinin maketi ve bir görseli hazırlanmış durumda.


Halal Home Otel Atakent projesinin 154 oda ve 67 mağazadan meydana geldiği bilgisi veriliyor. Spor salonları ve mağazaların yer alacağı projenin satışında maket fotoğrafları kullanılıyor.


Caprice Gold'dan daire alıp mağdur olanlara Halal Home Otel projesinden karşılık olarak daire teklif edildiğini söyledi. Mağdurlar "Bize, ‘Caprice Gold'a yatırdığınız parayı peşinat sayıp size helal otel odası satalım. Ancak Caprice'deki paranız ile oda ücretinin en fazla üçte birini ödeyebilirsiniz' diye teklifte bulundular. Fiyatı 400 bin lirayı bulan odaların ücreti şişirilmiş. Bu teklif elimizdeki Caprice Gold tapularını almak için Akgündüz'ün bize yeni bir oyunu." dedi.


Halal Homehotel Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetim A.Ş. tarafından yapılacak olan Halal Home Otel projesinin gizli ortağı Fadıl Akgündüz olduğu söyleniyor. Halal Homehotel Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetim Anonim Şirketi, Fidan Kılbaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık 2014 tarihinde Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi, Halkalı Caddesi'nde kuruldu.



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön