02 / 05 / 2024

Haliç Kongre Merkezi teknisyen arıyor!

 Haliç Kongre Merkezi teknisyen arıyor!

Haliç Kongre Merkezi'ne elektrik ve mekanik bakım teknisyeni aranıyor. Bureau Veritas elemanlar arıyor. İşte inşaat sektöründe haftanın iş fırsatları...



Haliç Kongre Merkezi’ne Elektrik Teknisyeni ve Mekanik Bakım Teknisyeni aranıyor

Haliç Kongre Merkezi’ne AG, OG trafo, jeneratör, senkron, scada PLC kontrol sistemlerine hakim; aydınlatma otomasyonu ve bina otomasyonu kullanabilen; UPS, MCC, Kuvvet Tesisatları, Zayıf Akım, Telefon, CCTV, Data Omurga, Yangın vb. tesisatlarına bakım / onarımlarına hakim; Teknik Servis departmanında Elektrik Teknisyeni (Ref: ET) pozisyonu ile çalışacak takım arkadaşı aranıyor.

Ayrıca kazan işletmesini bilen, tercihen belge sahibi; Isıtma, soğutma, havalandırma, sıhhi tesisat ve bina mekanik otomasyonuna hakim; Teknik Servis departmanında ‘Mekanik Bakım Teknisyeni’  pozisyonu ile çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni (Ref: MBK) aranıyor.

Başvurular için Ref. Kodu belirterek [email protected]

Remak, Mimar ve İç Mimar arıyor

Paslanmaz çelik mimari uygulamalar ve paslanmaz çelik kapı imalatlarında çalışacak 30 yaşın altında İngilizce bilen Mimar ve İç Mimar alınacak. İlgilenenlerin [email protected]adresine mail ile başvuruda bulunmaları veya (0216) 466 72 53 numaralı telefon ile randevu almaları rica ediliyor.

Sing Art elemanlar arıyor

Sign Art, sahada çalışacak İnşaat Teknikeri, montaj elemanları, EML mezunu elektrikçiler, dijital baskı ürünleri satış elemanı arıyor. Adaylarda Anadolu yakasında oturması, askerlikle ilişkisi olmaması ve SRC belgeli olması gibi özellikler aranıyor. Tel: 0216 540 00 10 – 0533 969 39 52 e-mail: [email protected]

Söğüt Seramik Mimar / İç Mimar arıyor

Holding bünyesinde bulunan Söğütsen Seramik San. A.Ş.’de görevlendirilmek üzere Mimar / İç Mimar alınacak. İletişim: [email protected] Fax: 0312 220 23 69

Yapıartı, Makine Mühendisi ve Mimar-İç Mimar arıyor

Yapı Artı Mimarlık Mühendislik Proje ve Uygulama San. Tic. Ltd. Şti, Makine Mühendisi (REF-1) ve Mimar – İç Mimar (REF-2) arıyor. Adayların[email protected] adresine özgeçmişlerini göndermeleri rica ediliyor.

Asaff, Mimar arıyor

Asaff, Sivas merkezinde bulunan hastane şantiyesinde görevlendirilmek üzere inçe inşaat imalat detaylarına hakim, en az 5 yıl şantiye deneyimi olan Mimar arıyor. CV için: [email protected]

Yapıkur, İnşaat Teknikeri arıyor

Yapıkur, şantiye deneyimi olan (ince inşaat deneyim sahibi), büyük ölçekli konut projelerinde en az 5 yıl deneyimli, mesleki programları profesyonel olarak kullanabilen, sahada çalışıp işlerin takibini yapabilen sorumluluk sahibi İnşaat Teknikeri arıyor. Başvuru: [email protected]

Bureau Veritas elemanlar arıyor

Breau Veritas, İstanbul ve tüm Türkiye’de yürütmekte olduğu projelerde görev yapacak Proje Müdürü, Proje Koordinatörü, Hakediş ve Planlama Mühendisi, Mimar, İnşaat Mühendisi, Elektrik Mühendisi ve Makine Mühendisi alacak.

Başvuruların en geç 24.08.2012 tarihine kadar [email protected] adresine e-mail olarak göndermeleri isteniyor.

Temelsu, İnşaat Mühendisleri arıyor

Temelsu, karayolu projelerinde görevlendirmek üzere, güzergah tasarımı konusunda en az 5 yıl deneyimli ve tercihen İngilizce bilen İnşaat Mühendisleri arıyor. İlgilenenlerin özgeçmişlerini (0312) 438 52 14 numaralı faksa veya [email protected]adresine göndermeleri gerekiyor.

Evyap, İnşaat Mühendisi ve Mimar arıyor

Evyap,  Adana  Osmaniye şantiyelerinde görevlendirmek üzere tünel kalıptan anlayan Şantiye Şefi, Elektrik Mühendisi, Makine Mühendisi, İnşaat Mühendisi ve Mimar arıyor. Fax: 0212 654 67 99 e-mail: [email protected]

Re/Max İlke Gayrimenkul Danışmanlık, Gayrimenkul Danışmanı arıyor

Re/Max İlke Gayrimenkul Danışmanlık, üniversite mezunu, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, 25 yaş üzeri bay-bayan gayrimenkul danışmanları arıyor. Başvuruların www.kariyer.netadresinde 871696 numaralı ilana yapılması isteniyor.

 

Mozaik, Dizay Ofis Mimarı arıyor

Mozaik, İstanbul/Üsküdar ofisine iyi derecede Autocad, gerekli diğer genel programları ve İngilizce bilen mimar arıyor. Mimarların sistem ve uygulama detayları çiziminde tecrübeli ve yurtdışına çıkış sorunu olmaması özelliklerine dikkat ediliyor. Başvurular www.kariyer.net adresindeki 868546 numaralı ilana yapılabiliyor.

Mavi Emlak Danışmanlık, Gayrimenkul Danışmanı arıyor

Bağdat Caddesi ve çevre bölgesinde 1996 yılından beri faaliyet gösteren Mavi Emlak Danışmanlık, Kadıköy, Erenköy, Caddebostan, Göztepe ve Suadiye gibi semtleri tanıyan bay bayan takım arkadaşları arıyor. Başvuruların www.kariyer.net adresinden 871613 numaralı ilana yapılması isteniyor.

Net Keşif,  Harita Mühendisi arıyor

Net Keşif, demir çelik fabrikası inşaat şantiyesinde kazı dolgu konusunda kesin hesap yapıp hak ediş düzenleyecek, 2012 Aralık ayına sürecek iş için yabancı dil gerekli görmeksizin bay Harita Mühendisi (Ref:TI-KN5703) arıyor.  Başvuru için verilen iletişim bilgisi şöyle; www.kariyer.netadresinde 872002 numaralı ilan.

Kenan Karcı Mobilya İç Mimar arıyor

Kenan Karcı Mobilya,  Ankara  Siteler’de faaliyet gösteren firma için üniversitelerin İç Mimarlık, Mimarlık bölümlerinden mezun. Ev mobilyası satışında en az 2 yıl deneyimli ve ikna kabiliyeti yüksek, satış odaklı çalışabilecek, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış İç Mimar’larınwww.kariyer.net adresinde 863874 numaralı ilana başvurması isteniyor.

Coldwell Banker Smart Gayrimenkul, Gayrimenkul Danışmanı arıyor

Coldwell Banker Smart Gayrimenkul olarak faaliyet gösteren Maltepe’deki firmaya takım arkadaşları aranıyor. Başvurular, www.kariyer.netadresinden 823500 numaralı ilana yapılabiliyor.

Yapıkur Yapı Denetim, Yapı Kontrol elemanı arıyor

Yapıkur Yapı Denetim Ltd. Şti., Ankara’da ikamet eden, inşaat mühendisi veya mimar, yeni mezun veya emekli, part time çalıştırılmak üzere, denetçi belgesine gerek olmaksızın kontrol elemanı olarak girişi yapılacak Yapı Kontrol Elemanı arıyor. Başvurular için bilgi: www.kariyer.net , ilan no: 836390

Emre Kulcanay / emlakkulisi.com


Geri Dön