03 / 05 / 2024

Halikarnas Disko'nun satışa çıktığı iddiası yalanlandı!

Halikarnas Disko'nun satışa çıktığı iddiası yalanlandı!

"Bodrum'da bu yıl 35’nci kuruluş yılını kutlayan Halikarnas Disko'nun 23 milyon dolara satışa çıkarıldığı iddiasının gerçeği yansıtmadığı açıklandı. İşletme sahiplerinin avukatları tarafından konuya ilişkin olarak yapılan bilgilendirme metnini yayınlıyoru



İşletmenin mal sahiplerini temsilen Avukat Cenk Dilmen tarafından yapılan açıklama şöyle:


"Müvekkillerin maliki olduğu ve halen Halikarnas Gece Klübü'nün kiracı olarak bulunduğu Bodrum Kumbahçe mevkiinde bulunan taşınmazın satışa çıktığına ilişkin çeşitli internet siteleri ve basın organlarında.. tarihi itibari ile çıkan ilanlar ve haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Söz konusu taşınmaz ilişkin bir değer tespiti yapılmadığı gibi satış konusunda hiç kimseye yetki verilmemiştir. Bahse konu tüm satış ilanları tarafımızca derhal kaldırtılmıştır"


"İŞGÜZAR EMLAKÇININ BEYANLARI..."


İşletme sahibi Süleyman Demir'in avukatı Murat Yüksel ise konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:


"Müvekkilim Sayın Süleyman Demir tarafından işletilmekte olan Türk Turizminde ilkleri başarmış Halikarnas The Club ile ilgili olarak 24.09.2014 tarihli muhtelif haber yayın organlarında ve internet sitelerinde yayınlanan "Halikarnas Disco Satılıyor" başlıklı yazının gerçeği yansıtmamaktadır.


Söz konusu haber, ne işletmemizle ne de işletmemizin sayın mal sahipleri  ile doğrudan veya dolaylı olarak ilgili olmayan fırsatçı ve işgüzar bir emlakçının gerçek dışı beyanlarından kaynaklanmıştır. Haberlere konu olan gerçek dışı satış ilanları da mal sahiplerinin müdahalesi ile derhal yayından kaldırılmıştır.


Söz konusu haberler nedeniyle gerek müvekkilimin, gerek işletmemiz mal sahiplerinin ve gerekse 35 yıllık Halikarnas markasının ticari itibarı ve saygınlığı zedelenmiş olduğundan, çıkan haberlere ilişkin açıklamalarımızın yapılarak kamuoyunun ivediyen bildirilmesini önemle bilgilerinize arz ederim"




 


Geri Dön