18 / 05 / 2024

Halikarnas Gece Klübü

Halikarnas Gece Klübü

"Bodrum'da bu yıl 35’nci kuruluş yılını kutlayan Halikarnas Disko'nun 23 milyon dolara satışa çıkarıldığı iddiasının gerçeği yansıtmadığı açıklandı. İşletme sahiplerinin avukatları tarafından konuya ilişkin olarak yapılan bilgilendirme metnini yayınlıyoru

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

29 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul Beşiktaş'taki gece klübünde çıkan yangın günlerdir hafızalardan silinmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim?' diye tepki gösterdi.

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

O ile tartışılan imar planında yeni gelişme! Belediye resmen müjdeyi verdi!

Bursa Mudanya Belediyesi, mahkeme tarafından ret alan Çağrışan-Göynüklü Bölgesi Revizyon + İlave (Çağrışan -Göynüklü – Aydınpınar Yerleşim Bölgeleri Dışında Kalan Alan) Uygulama İmar Planı çalışmalarının tamamlanarak, askıya çıkarıldığı açıkladı.

Motorin indirimi iptal edildi! Bu gece daha büyük indirim geliyor! Sürücülere son dakika müjdesi!

Motorine 3 Mayıs'ta yapılacak indirim iptal edildi. Bu gece daha büyük indirim geliyor. Peki son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatları kaç TL? Opet, Petrol Ofisi, Shell, BP, Total 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Riva'da inşa edilen Düşler Vadisi projesinin 2-3 sene içinde tamamlanacağı belirtildi. Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Mazot gübre desteğinde kafa karışıklığı büyüyor! Çiftçiler isyanda!

Mazot ve gübre desteğinde çiftçinin de bayinin de kafası karıştı. Sistemin açıkları neler? Ayni desteğin nakit paraya döndürülmesi mümkün mü? Bayiler komisyon alacak mı? İsteyen her çiftçi destekten yararlanabiliyor mu? İşte çiftçilerin eleştirileri ve yaşanan sıkıntılar..

Patronlar kredi sorununa isyan etti

İş insanlarının krediye erişiminin her geçen gün daha da zorlaştığını dile getiren TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, BESİAD-GESİFED İş İnsanları Zirvesi’nde yaptığı konuşmada enflasyonla doğru mücadelenin, sağlıklı büyüme için önkoşul olduğunu söyledi. 

Mudanya'nın Çağrışan ve Göynüklü bölgesinde imar düğümü!

Sınırları Mudanya’ya bağlı olan Çağrışan-Göynüklü bölgesinin imar planları yılan hikayesine döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bölge için hazırladığı imar planları 7 defa mahkemeden döndü. Yeni planlar ise Haziran ya da Temmuz gibi hazır olacak...

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

İstanbul Barosu'nda kiralık sosyal tesis krizi!

Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu, “gece kulübü” skandalında üye avukatlara bilgi vermeyen İstanbul Barosu ile ilgili kararını aldı. Kurul, sosyal tesisin gece kulübü işletmecisine ne zaman, nasıl ve ne kadara kiralandığına ilişkin bilgilerin başvurucu avukata verilmesine karar verdi. 

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.

Malatya'da 5.3 büyüklüğündeki depremde 20 bina hasarlandı!

Dün gece Malatya'nın Pütürge ilçesinde yaşanan 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından, Malatya Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre, 20 evde hasar olduğu belirtildi...

Çeşme'de 9,5 milyon TL'ye icradan satılık gece kulübü!

İzmir İli, Çeşme İlçesi , İnönü Mahallesi Mağara mevkiinde 7445 Ada, 1 Parsel, nosunda kayıtlı gece kulübü ve disko ve arsası vasfındaki gayrimenkul Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından 9 milyon 511 bin 781,21 TL'ye icradan satışa çıkarıldı..

Halikarnas Gece Klübü Haberi

Halikarnas Gece Klübü

İşletmenin mal sahiplerini temsilen Avukat Cenk Dilmen tarafından yapılan açıklama şöyle:


"Müvekkillerin maliki olduğu ve halen Halikarnas Gece Klübü'nün kiracı olarak bulunduğu Bodrum Kumbahçe mevkiinde bulunan taşınmazın satışa çıktığına ilişkin çeşitli internet siteleri ve basın organlarında.. tarihi itibari ile çıkan ilanlar ve haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Söz konusu taşınmaz ilişkin bir değer tespiti yapılmadığı gibi satış konusunda hiç kimseye yetki verilmemiştir. Bahse konu tüm satış ilanları tarafımızca derhal kaldırtılmıştır"


"İŞGÜZAR EMLAKÇININ BEYANLARI..."


İşletme sahibi Süleyman Demir'in avukatı Murat Yüksel ise konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:


"Müvekkilim Sayın Süleyman Demir tarafından işletilmekte olan Türk Turizminde ilkleri başarmış Halikarnas The Club ile ilgili olarak 24.09.2014 tarihli muhtelif haber yayın organlarında ve internet sitelerinde yayınlanan "Halikarnas Disco Satılıyor" başlıklı yazının gerçeği yansıtmamaktadır.


Söz konusu haber, ne işletmemizle ne de...