18 / 05 / 2024

Halkbank GES başvuru nasıl yapılır? Halkbankası devlet destekli kredi veriyor mu?

Halkbank GES başvuru nasıl yapılır? Halkbankası devlet destekli kredi veriyor mu?

Halkbankası kredi başvurusuna dair detaylar merak edilmektedir. Peki Halkbank GES başvuru nasıl yapılır? Halkbankası devlet destekli kredi veriyor mu? İşte detaylar!



HALKBANK GES BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Halkbank Mobil ile GES başvurusu yapılabilir. Öncelikle Halkbank mobil menüsünde yer alan “Yatırım İşlemleri > GES Talep İşlemleri > GES Talep” adımı, Halkbank İnternet Şubesi menüsünde bulunan “Yatırım > Halka Arz İşlemleri > Kesin Talep” bu adımları takip edilerek talep girişleri yapılabilir.

HALKBANKASI DEVLET DESTEKLİ KREDİ VERİYOR MU?

Halk bankası kredi başvurusuna dair detaylar araştırılmaktadır.  22 Ekim 2022 Cumartesi günü Resmi Gazete’de yayımlanan karardan sonra vatandaşlar başvuruların nasıl ve nereden yapıldığını araştırmaktadır. Halk Bankası tarafından verilen faizsiz kredi başvuruları başladı. Yüzde 100 faiz indirimli 300 bin TL’ye kadar krediye başvurmak isteyen kişiler, 35 yaşından küçük kişilerin, Halk Bankası şubelerine gitmesi ya da resmi internet sitesi üzerinden başvurmaları istenmektedir.

HALKBANKASI FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  • 35 yaşından küçük olma şartı,
  • KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi almak ve bitirmiş olmak gerekmektedir,
  • KOSGBE’in onayladığı projeleri Halk Bankası’na sunmak

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati konu ile ilgili şu açıklama şu şekildedir;

"Esnaf ve sanatkarlarımızın finansman ihtiyacını karşılamak için 60 ay vade imkanı ve yüzde 7,5'lik faiz oranıyla Halkbank vasıtasıyla kullandırılacak 100 milyar TL tutarındaki Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi, Cumhurbaşkanı Kararı ile yürürlüğe girdi. Bu şekilde genç girişimcilerimiz için sıfır faizli kredi limiti 100 bin TL'den 300 bin TL'ye, yaş sınırı ise 30'dan 35'e yükseltilmiştir.”

Kredi notum düşükse nasıl kredi alabilirim 2022?

Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

KYK burs ne zaman açıklanacak? KYK burs ne kadar olacak 2023? KYK kredi sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön