12 / 05 / 2024

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO, Halkbank Ataşehir Şubesi ve Halkbank Genel Müdürlüğü olarak kullanılan Ataşehir Finans Kule'nin değerleme raporunu yayımladı. Peki Ataşehir Finans Kule'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...



Halk GYO Ataşehir Finans Kule, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3332 ada 24 parselde konummlanıyor. Toplam 105 adet bağımsız bölümün yer aldığı bina, Halkbank Ataşehir Şubesi ve Halkbank Genel Müdürlüğü olarak kullanılıyor. Binada 13 adet dükkan ile 92 adet ofis yer alıyor. 4 Bodrum Kat + Zemin Kat + 24 Normal Kattan meydana gelen binanın inşaat alanı 31 bin 619 metrekare, toplam satılabilir alanı ise 23 bin 992 metrekare olarak belirlendi. 

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'de 8 bin 973 metrekarelik dükkan alanı, 15 bin 19 metrekarelik ofis alanı yer alıyor. Bina için birim satış değeri 52 bin 100 TL/metrekare; kira değeri ise 166,72 TL/metrekare olarak belirlendi.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin yakın çevresinde, Watergarden Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Ülker Sports Arena, Ataşehir Belediyesi, Mimar Sinan Camii, Özel Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi ve Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bulunuyor. Yeni bir yerleşim olan semtte Varyap Meridian, Uphill Court gibi kompleks projeler de yer alıyor. Bölge geneli ticari ve konut olarak tamamı yapılaşmış durumda ve boş alan bulunmuyor.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin KDV hariç toplam yasal satış değeri 1 milyar 250 milyon Türk Lirası; KDV dahil toplam yasal satış değeri ise 1 milyar 475 milyon Türk Lirası olarak belirlendi. 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan İstanbul Ataşehir merkezli "Finans Kule" binasının 2022 yılsonu değerleme raporu ektedir.

Değerleme raporu için tıklayın

Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru'daki toplam geliri 1.3 milyar TL'ye yükseltildi!

Kızılbük GYO'nun faaliyet raporu yayımlandı! Kızılbük devre mülk projesinin değeri 5.8 milyar TL oldu!

Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?


Geri Dön