01 / 05 / 2024

Halkalı Miks’te ticari alanlar minimum 319 bin lira!

 Halkalı Miks’te ticari alanlar minimum 319 bin lira!

Halkalı'da hayata geçen Dumankaya Miks’te yer alan ticari üniteler minimum 319 bin TL’den başlangıç gösteriyor




 Dumankaya İnşaat’ın 79 üniteden oluşan Dumankaya Miks projesinde yer alan ve tümüyle bölge ihtiyaçlarına yönelik birimleri içeren Dumankaya Miks projesi satışa sunuldu. Metrekare fiyatı 2 bin 900 liradan başlangıç gösteren Dumankaya Miks projesinde yer alan eczane, medikal, poliklinik gibi sağlık üniteleri, banka, GSM şubeleri, yeme/içme, güzellik merkezi ve kitapevleri gibi ticari alanları sayesinde bölgedeki bir çok ihtiyacı karşılıyor. Büyüklükleri 26,62 metrekare ile 319,45 metrekare arasında değişen ticari ünitelerin fiyatları 319 bin lira ile 2 milyon 700 bin lira arasında değişiyor. 

Dumankaya Miks  projesinde Peşin ödemede yüzde 5 indirim yapılacak. İşyeri sahibi olmak isteyen dilerse ticari ünitenin yüzde 50'sine kredi çekebilecek. 

Halkalıl Miks, Türkiye’nin en büyük fuar ve eğlence alanı Temapark ve Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanı başında yer alıyor. Proje ayrıca konumu itibariyle bölgede ki ilk ve tek AVM olma özelliğini taşıyor.  

Proje, Atatürk Havaalanı, metro,  Marmaray  ve yeni yapılacak TEM bağlantı kavşağına yakınlığı ile ulaşım açısından da kolaylık sağlıyor.



444 7 222

http://www.dumankaya.com/

Gülay ODABAŞI



Geri Dön