27 / 04 / 2024

Halkalı'da yeni ofis projesi Rota Office!

Halkalı'da yeni ofis projesi Rota Office!

Birbirinden farklı projelerle dikkatleri üzerine çeken Halkalı Atakent'te yeni bir ofis projesi yükseliyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla satışların başladığı Rota Office'te 1+1,2+1 ve entegre edilebilir butik ve açık ofis seçenekleri yer alıyor...



Birbirinden farklı projelerle dikkatleri üzerine çeken Halkalı Atakent'te yeni bir ofis projesi yükseliyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla satışların başladığı Rota Office'te 1+1,2+1 ve entegre edilebilir butik ve açık ofis seçenekleri yer alıyor. Tema Park'ın yanında yer alan proje, TEM otoyolu yeni kavşak projesinin tam çıkışında inşa ediliyor. 


Rota Office'te talebe göre aynı katta 70 metrekareden 500 metrekareye kadar alan sunulabilirken, her katta da otopark erişimli 4 asansör bulunuyor. Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'nin tam karşısında bulunan projenin zemin ve 1. katında yer alan ve hastaneye cephe dükkanlarıyla eczane, laboratuvar, klinik, görüntüleme merkezi, muayenehane gibi medikal alanlar için yatırım fırsatı sunuyor. Bu mağazalar ayrıca daha geniş alanda iş yapmak isteyen kuaför, çiçekçi, market, kuru temizleme, banka, restoran ve pastane gibi işletmeler için de ergonomik bir yapıya sahip. 


Posta Gazetesi


Geri Dön