29 / 04 / 2024

HalkBank maaş müşterilerine özel konut kredisi!

HalkBank maaş müşterilerine özel konut kredisi!

HalkBank maaş müşterilerine özel olarak düşük faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor.



HalkBank konut kredisi ürünleri kapsamında bir çok farklı vade ve seçenekte konut kredisi ürünleri kullandırıyor. HalkBank tüm müşterilerine 10 yıl vadeye kadar hesaplı evim konut kredisi ürünü dahilinde yüzde 1.55 faiz oranı sunuyor. 15 yıl vade süresi için ise canım evim konut kredisi kapsamında yüzde 1.7 konut kredisi faiz oranı kullandırıyor.

HalkBank konut kredisine ihtiyaç duyan maaş müşterilerine ise kampanyalı düşük faiz oranlı uyguluyor. Banka hesaplı evim konut kredisi ürünü kapsamında maaş müşterilerine konut kredisi kullanımlarında yüzde 1.49 faiz oranı sunuyor.

HalkBank Konut Kredisi Hesaplama

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; HalkBank’tan 100.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi için maaş müşterilerine özel faiz oranı ile konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık ödemeleri 1.800 TL oluyor. Kredinin toplam geri ödeme tutarı ise 215.300 TL’ ye karşılık geliyor.

HalkBank Konut Kredisi Masrafları

HalkBank tüm konut kredisi ürünleri için kredi aynı masrafları uyguluyor. Banka kullanılacak konutun değer tespiti için 800 TL ekspertiz ücreti alıyor. İpotek tesis ücreti dahilinde ise ortalama 150 TL tahsil ediyor. Ayrıca kullanılan konut kredisi miktarının yüzde 0.5’i kadar kredi tahsis ücreti talep ediyor.

 


Geri Dön