28 / 04 / 2024

Halkbank'tan düşük faizli konut kredisi imkanı!

Halkbank'tan düşük faizli konut kredisi imkanı!

Halkbank, ev sahibi olmak isteyen müşterilere yönelik ağızları açık bırakan bir konut kredisi kampanyası duyurdu. 10 yıl vadeli ve düşük faiz oranlarıyla sunulan bu fırsatla Halkbank, müşterilerini rahat bir şekilde ev sahibi yapmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde!



Halkbank, ev sahibi olmak isteyen müşterilere yönelik çarpıcı bir konut kredisi kampanyası başlattı. Yapılan açıklamaya göre, Halkbank müşterilerine tam 3.000.000 TL'ye kadar konut kredisi imkanı sunacak. Üstelik, bu kredi için çok düşük bir faiz oranı uygulanacak.

Halkbank tan düşük faizli konut kredisi imkanı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön