13 / 05 / 2024

Halkbank'tan flaş açıklama geldi.. Para verilecek bakmayan pişman olur

Halkbank'tan flaş açıklama geldi.. Para verilecek bakmayan pişman olur

Halkbank tarafından kadınlar gününe özel önemli bir kampanya geldi. Halkbank tarafından kadınlara yönelik hediye ödemesi yapılacak.



KAMPANYANIN DETAYLARINA AYRINTILI OLARAK YER VERİLDİ 

Banka yaptığı açıklamasında kampanya detaylarını şu şekilde açıkladı:

Kampanya sadece kendisine kampanya tanımlanan kadın müşteriler içindir.

6-12 Mart 2023 tarihlerinde Kadın müşterilere özel giyim ve kozmetik sektörlerinde yurt içi tüm banka POS’larından yapılacak 300 TL ve üzeri her alışverişe 20 TL, toplamda 100 TL ParafPara verilecektir.

Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 100 TL’dir.

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da GÜN yazıp 3404’e SMS gönderilmesi (KKTC için 3444’e) gerekmektedir.

Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.

Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.

Alışverişlerin mutlaka kayıt olduktan sonra gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanyadan geçmişe yönelik yararlandırma olmayacaktır.

Aynı gün aynı iş yerinden yapılan harcamaların ilki kampanyaya dahildir.

Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır. Sanal POS’tan yapılan işlemler dahildir.

Kampanyaya Paraf ve Parafly kartlar dahil olup, Parafree, Halkcard, Paraf Debit, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ ve Paraf Business kartlar dahil değildir.

Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.

Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir.


Geri Dön