21 / 05 / 2024

Halkbank’tan Kaçırılmayacak Fırsat

Halkbank’tan Kaçırılmayacak Fırsat

Halkbank'tan vatandaşlara yönelik kaçırılmayacak bir fırsat geldi. İşte Halkbank tarafından yapılan açıklamanın detayları...



Piyasa seviyelerine göre oldukça uygun fiyattan arsa satışı yapan Halkbank, oldukça ilgi çekici bir teklif sunuyor. 240 metrekarelik arsanın fiyatı 375 bin TL olarak belirlenmiş durumda. Halkbank Gayrimenkul sitesindeki ilana göre, arsa sahibi olmak isteyenler, uygun fiyatı değerlendirebilirler.

Banka, ipotek edilen gayrimenkulleri, piyasa koşullarının çok daha altında bir fiyatla satışa sunuyor. Halkbank Gayrimenkul sitesinde yayınlanan satılık ilanlarında, 240 metrekarelik arsa ilanı da yer alıyor. İlanda yer alan arsa, Türkiye’nin başkenti olan Ankara’da bulunuyor. Fiyatı 375 bin TL olarak sunulan bu arsa, Ankara’nın Polatlı ilçesinde yer almakta.

Banka fiyat başlangıcını 375 bin TL olarak belirlese de vatandaşlar, teklif vererek bu fiyatı artırabiliyor. Teminat bedeli için ise 11 bin 250 TL istenmekte. Teklif verecekler için ise belirlenen minimum artış fiyatı ise 2 bin 500 TL olarak belirlenmiş durumda.


Geri Dön