22 / 05 / 2024

Halkbank'tan kaçırılmayacak fırsat! 15 Ocak 2023'e kadar devam edecek!

Halkbank'tan kaçırılmayacak fırsat! 15 Ocak 2023'e kadar devam edecek!

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank'tan müjde! Hemen buraya bakın, bu fırsatı kaçırmayın! Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...



Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, Paraf üzerinden yeni kampanyalarını duyurdu. Halkbank, tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"12 Aralık - 15 Ocak tarihleri arasında yurt içi tüm banka POS'larından havayolu, konaklama ve seyahat acentaları sektöründe yapılacak toplamda 5000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL ParafPara verilecektir. "

Halkbank tan kaçırılmayacak fırsat! 15 Ocak 2023 e kadar devam edecek!

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da SEYAHAT yazıp 3404’e SMS gönderilmesi (KKTC için 3444’e) gerekmektedir.

Kampanya boyunca bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği toplam ParafPara en fazla 200 TL'dir.

Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön