Kent Haberleri

Halkbank'tan ticari kart sahiplerine güzel haber!

Türkiye Halk Bankası, Paraf Ticari kredi kartı sahiplerine yönelik bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında bu kişilere 750 TL para verilecek.01-30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, Paraf Ticari kartlarıyla yapılacak market ve gıda alışverişlerinden 750 TL'ye kadar ParafPara kazanma fırsatı sunuluyor

Türkiye Halk Bankası, Paraf Ticari kredi kartı sahiplerine yönelik bir kampanya başlattı. 01-30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, Paraf Ticari kartlarıyla yapılacak market ve gıda alışverişlerinden 750 TL'ye kadar ParafPara kazanma fırsatı sunuluyor.

Kampanyaya katılmak için, müşterilerin Paraf Ticari kartlarının son 6 hanesini 750 veya 750 boşluk kartın son 6 hanesini içeren bir SMS'i 3404'e göndermeleri veya Paraf Mobil uygulaması üzerinden "HEMEN KATIL" butonuna tıklamaları gerekiyor. Katılım SMS'i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmeli ve Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ücretsiz olarak gönderilmelidir.

Kampanya kapsamında, ilk 2.000 TL ve üzeri gıda marketi harcaması sonrası yapılan her harcamaya 150 TL ParafPara verilecektir. Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği toplam ParafPara ise en fazla 750 TL ile sınırlıdır. Ayrıca, aynı gün içinde aynı iş yerinden yapılan harcamaların ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Kazanılan ParafParalar, işyerinden yapılan gün sonu işlemi sonrasında bir sonraki gün banka sistemine yansıtılacaktır. Kazanılan ParafParalar, tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir.

Kampanya kapsamında elde edilen ParafParaların son kullanım tarihi 15 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Kullanılmayan ParafParalar, 16 Ağustos 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Bu kampanya ile Paraf Ticari kart sahipleri, market ve gıda alışverişlerinde büyük avantajlar elde ederek ParafPara kazanma imkanı bulacaklar. Kampanya ile ilgili detaylı bilgilere Türkiye Halk Bankası'nın resmi web sitesinden ve Paraf Mobil uygulamasından ulaşılabilir.