Kent Haberleri

Halkbank Paraf Ticari kart sahiplerine müjdeyi verdi! Hemen bakın!

Türkiye Halk Bankası, Paraf Ticari kart sahipleri için özel bir kampanya sunuyor. 03 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapacakları 5.000 TL ve üzeri harcamalar için 750 TL ParafPara hediye edilecek. 03 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacak 5

Türkiye Halk Bankası, Paraf Ticari kart sahiplerine özel bir kampanya düzenliyor. 03 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacak 5.000 TL ve üzeri harcamalara özel olarak 750 TL ParafPara verilecek. 

Kampanya kapsamında yurt içi beyaz eşya, elektronik, mobilya, dekorasyon, yapı malzemeleri ve müteahhit işleri sektörlerinde yapılacak harcamalar geçerli olacak. Farklı günlerde ve tek seferde yapılan harcamaların ilki kampanyaya dahil edilecek.

Kampanyaya katılmak için müşterilerin, TİCARİ veya TİCARİ boşluk kartın son 6 hanesini yazıp, 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS göndermeleri veya Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklamaları gerekiyor. Katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmeli.

Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği toplam ParafPara en fazla 750 TL olacak. Kampanyaya beyaz eşya, elektronik, mobilya, dekorasyon, yapı malzemeleri ve müteahhit işleri kategorisine giren fiziki ve sanal iş yerlerinde yapılan harcamalar dahil edilecek. Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine ait olacak.

Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf KOBİ TOBB, Paraf Üreten Kadın, Paraf Business, Paraf Esnaf Troy ticari kredi kartları kampanyaya dahil olacak. Bireysel kredi kartları, sanal kredi kartları, bireysel ve ticari banka kartları ise kampanyaya dahil edilmeyecek.

Kazanılan ParafParalar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yükleniyor. Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecek. ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecek.

Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 16.07.2023 21:59 olacak ve kullanılmayan ParafParalar 17.07.2023 tarihinde geri alınacak. ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacak olup, transfer edilen ParafParalar geri alınacak.

Türkiye Halk Bankası, kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutuyor.

İş Bankası'ndan yepyeni kampanya! Son dakika!
Az önce deprem nerede oldu? En son ne zaman deprem oldu? İşte tek tek deprem olan iller! Kandilli açıkladı...
60 milyon yarın sandık başına gidiyor! Seçmenler heyecanla bekliyor! İşte 2023 seçimleri hakkında bilinmesi gerekenler!