29 / 04 / 2024

Hamitler TOKİ sakinleri Terminal'e ulaşım sıkıntısı yaşıyor!

Hamitler TOKİ sakinleri Terminal'e ulaşım sıkıntısı yaşıyor!

Yılbaşı öncesi BURULAŞ 97/A hatlı otobüsü Terminal hattına koydu. Ancak BURULAŞ ile Özel Halk Otobüsçüleri Odası itilafa düştü ve bu hat iptal edildi. Ulaşım hakkının ellerinden alındığını belirten TOKİ sakinleri bu hattı geri istiyor




Yılbaşı öncesi BURULAŞ 97/A hatlı otobüsü Terminal hattına koydu. Ancak BURULAŞ ile Özel Halk Otobüsçüleri Odası itilafa düştü ve bu hat iptal edildi. 


Ulaşım hakkının ellerinden alındığını belirten  TOKİ  sakinleri bu hattı geri istiyor. Çünkü HamitlerTOKİ'nin nüfusu neredeyse bir ilçenin nüfusuna yakın. 10 bin kişinin yaşadığı Hamitler TOKİ'den kent merkezine ulaşmak için 3 araç değiştirmek zorunda kaldıklarını söyleyen öğretmen Z. E. BURULAŞ'a şöyle sesleniyor. 

"Ben Hamitler TOKİ'de yaşıyorum ve Terminal bölgesinde bir okulda görev yapıyorum. Hamitler'den Terminal'e giderken 2 otobüs değiştirmek zorunda kalıyorum. 

Terminal'e giderken indirim uygulanıyor ama dönüşte bu indirim uygulanmıyor. Bunun sebebini öğrenmek istiyorum ve bu haksızlığın giderilmesini talep ediyorum. 

Yine akşam dönüşlerimde Hamitler TOKİ'ye giden halk otobüsü B/12'ler yarım saatte bir hareket ettiklerinden 97 nolu Terminal otobüsünden indiğimde bu otobüsü yakalayamıyorum. Gecenin karanlığında yarım saat B/12'nin gelmesini bekliyorum. Bu zamanda yarım saat çok büyük zaman kaybı.  Kısacası 97/B Terminal otobüslerinin tekrar konulmasını istiyorum. Sayın Recep Altepe'nin Özel Halk Otobüsçüleri Oaası'nın bu zorba tutumlarına karşı gereken cevabı vereceğini umuyorum...



Yeni Dönem




Geri Dön