16 / 05 / 2024

Han ve Sedai Plus'ta kiracı bulamayana 60 ay garanti!

Han ve Sedai Plus'ta kiracı bulamayana 60 ay garanti!

Düzenlediği reklam ve satış kampanyaları ile dikkat çeken firmalar arasında yer alan Ukra İnşaat, yeni ticari kampanyasıyla yaz dönemini de gayrimenkul yatırımları için cazip hale getirmeyi amaçlıyor



Düzenlediği reklam ve satış kampanyaları ile dikkat çeken firmalar arasında yer alan Ukra İnşaat, yeni ticari kampanyasıyla yaz dönemini de gayrimenkul yatırımları için cazip hale getirmeyi amaçlıyor. Yeni kampanyaya göre, firma, Esenyurt'taki Han Plus ve Sedai Plus projelerindeki mağaza, ofis ve home ofisler için yaz dönemi boyunca beş yıl kira garantisi veriyor.
Ukra İnşaat Yönetim Kurluu Başkanı Atila Yavuz, bu garantiyi, iki ay içinde kiracı bulunamaması halinde verdiklerini belirterek, müşterilerine sundukları bu garantinin, satış tutarının yüzde 6'sına denk geldiğini belirtti.
Diğer yandan yüzde 25 peşinat kampanyalarının da sürdüğünü belirten Yavuz, “Bakiye bedelin yüzde 25 'i ise 3 eşit taksitle faizsiz olarak Eylül 2011, Aralık 2011 ve Mart 2012 tarihlerinde ödeniyor. Satış bedelinin yüzde 50 'si ise banka kredisiyle karşılanabiliyor. Kampanya boyunca yatırımcılara nakit alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor, birden fazla yapılacak alımlar için ise özel koşullar ve ödeme planları sunuluyor ” diye konuştu.


Geri Dön