28 / 04 / 2024

Haneplus sakinleri ve Ukra İnşaat yöneticileri brunch'ta buluşuyor!

Haneplus sakinleri ve Ukra İnşaat yöneticileri brunch'ta buluşuyor!

Ukra İnşaat'ın 10 Nisan Pazar günü Esenyurt Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceği etkinlikte HanePlus'tan ev alan müşteriler ve Ukra İnşaat'ın yöneticileri biraraya gelecek. Etkinlik saat 10.00'da başlayacak. 11.30'da Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ati



Ukra İnşaat 10 Nisan pazar günü Esenyurt Kültür Merkezi'nde bir etkinlik düzenliyor. Etkinlikte Ukra İnşaat yöneticileri ve HanePlus'tan ev alan müşteriler biraraya gelecek. Etkinliğin açılış saati 10.00 olarak bildirildi. 10.30'da kahvaltı servisi yapılacak. 11.30'da Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz konuşmasını yapacak.

Uzun yıllar inşaat sektöründe gerçekleştirmiş olduğu projeler, kazandığı deneyimler ve hizmet alanında Hayata değer katma prensibiyle çalışan Ukra İnşaat, sosyal sorumluluk misyonunu da yerine getirerek; eğitime, sanata, doğaya ve en önemlisi insanımıza yatırım yapıyor.

Bugüne kadar Öykü evleri sitesi, Şelale Plaza, Sedai Plus gibi projelerini tamamlayan Ukra İnşaat,  Han Plus, Hane Plus ve Ukra City projelerine de devame diyor.


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön